یکشنبه، 18 خرداد، 1404

آشپزی سه سوته ؛ طرز تهیه‌ی خورشت کدو خوشمزه و مجلسی با نکات و فوت و فن آشپزی

به گزارش سرویس خانواده ساعدنیوز، آشپَزی یا پخت‌وپز یک توانمندی و فناوری برای فراهم آوردن غذا است. به شخصی که آشپزی کند، آشپز گفته می‌شود. آشپزی با این‌که یکی از کارهای روزمره برای تأمین انرژی انسان و رفع نیاز گرسنگی است اما یک هنر نیز تلقی می‌شود که از دانش شناخت مواد غذایی، هنر طعم‌دهی (مرینیت)، نانوایی، سس‌ها و… است که هرکدام به تنهایی با ذوق و هنر یک آشپز ماهر است که به‌دست می‌آید.

آشپزی و غذاها بخشی گسترده از هر فرهنگی است که حتی در کشورهایی بزرگ مانند ایران هر قومیت فرهنگ غذایی خاص خود را دارند. برخی از سبک‌های آشپزی ریشه در فرهنگ و حتی جنگ‌های ملت‌ها دارد مانند پخت پیتزا که طبق تاریخ‌نگاری‌های موجود در جنگ‌های ایران و یونان بر روی سپرهای جنگجویان با مواد در دسترس و پنیر روستایی طبخ می‌شده‌است.

مواد لازم مرغ تمشکی برای 4 نفر:

مرغ: 4 تکه

آب: 6 لیوان

نمک: 3 قاشق غذاخوری

سرکه: نصف فنجان

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

سیر: 2 حبه

لیمو ترش: 1 عدد

نمک، فلفل سیاه، زنجبیل و پاپریکا: یک قاشق چایخوری

پیاز : 2 عدد

سیر: 1 حبه

فلفل دلمه ای نارنجی: 1 عدد

تمشک: 400 گرم

سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری

شکر: نصف قاشق غذاخوری

حالا شما دوست دارین با تمشک کیک و بستنی درست کنین یا سس کنار غذاتون باشه؟

برای مطالب سبک زندگی در خوشه خبر کلیک کنید

9 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها