یکشنبه، 18 خرداد، 1404

آشپزی سه سوته ؛ طرز تهیه‌ی کباب تابه ای مرغ فوق‌العاده خوشمزه و مجلسی با نکات و فوت و فن آشپزی

به گزارش سرویس خانواده ساعدنیوز، آشپَزی یا پخت‌وپز یک توانمندی و فناوری برای فراهم آوردن غذا است. به شخصی که آشپزی کند، آشپز گفته می‌شود. آشپزی با این‌که یکی از کارهای روزمره برای تأمین انرژی انسان و رفع نیاز گرسنگی است اما یک هنر نیز تلقی می‌شود که از دانش شناخت مواد غذایی، هنر طعم‌دهی (مرینیت)، نانوایی، سس‌ها و… است که هرکدام به تنهایی با ذوق و هنر یک آشپز ماهر است که به‌دست می‌آید.

آشپزی و غذاها بخشی گسترده از هر فرهنگی است که حتی در کشورهایی بزرگ مانند ایران هر قومیت فرهنگ غذایی خاص خود را دارند. برخی از سبک‌های آشپزی ریشه در فرهنگ و حتی جنگ‌های ملت‌ها دارد مانند پخت پیتزا که طبق تاریخ‌نگاری‌های موجود در جنگ‌های ایران و یونان بر روی سپرهای جنگجویان با مواد در دسترس و پنیر روستایی طبخ می‌شده‌است.

کباب تابه ای مرغ یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی طبخ میشود.این کباب خوشمزه یک کباب فوری است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد ،خیلی سریع آماده می شود و نیاز به وقت زیادی ندارد.این کباب خوشمزه را می توان به صورت ساده درست کنیم یا اینکه از مواد و سبزیجات دلخواه در تهیه آن استفاده کنیم.میتوان از سویا یا سیب‌زمینی در تهیه آن استفاده کرد تا کباب اقتصادی تری داشته باشیم.

برای مطالب سبک زندگی در خوشه خبر کلیک کنید

13 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها