یکشنبه، 05 مرداد، 1404

طرز تهیه مجلسی‌ترین غذای محلی کرمانشاه؛ دنده پلو با طعم بینظیر/ کرمانشاهی‌ها معتقدن دنده پلو غذا نیست که، معجزست👌

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، در هر دو روشی که در اینجا توضیح داده شده است دنده ها پخته و برشته می شوند. از آن جا که گوشت دنده شامل پرده های چربی است، درته دیگ، با همان چربی سرخ و برشته می شود. که علاوه بر طعم خوبی که ایجاد می کند، نرم و پخته می شود.

مواد لازم برای تهیه دنده پلوی کرمانشاه

مواد لازم برای 4 نفر

دنده گوسفند

1 کیلو

برنج

3 پیمانه

نمک

به مقدار لازم

کره محلی

به مقدار دلخواه

دارچین و زیره و زعفران

به میزان لازم

پیاز

1 عدد

گوجه و فلفل دلمه ای

برای کباب به مقدار لازم

دستور پخت دنده پلو

روش اول

مرحله اول

برای تهیه دنده پلو مجلسی در این روش ابتدا دنده ها را درون یک کاسه می ریزیم. پیاز را خرد کرده و روی آن اضافه می کنیم. ادویه ها هم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کرده و چند ساعت درون یخچال استراحت می دهیم.

مرحله دوم

سپس یک قابلمه بر می داریم و کف آن را کمی روغن و کره محلی می ریزیم. سپس دنده ها را کف قابلمه می چینیم. برنج را که از قبل خیس کرده و با آب جوش نیم پز کرده ایم، آبکش می کنمی و روی دنده ها می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد.

روش دوم

مرحله اول

در این روش می توان دنده ها را جدا در یک قابلمه دیگر پخت و سپس زیر برنج قرار داد. اما در روش اول هم دنده ها پخته می شوند. در این حالت وقتی دنده ها پخته شد، کف قابلمه را با مقداری کره محلی و زعفران دم کرده پوشش می دهیم.

مرحله دوم

سپس کمی از آب دنده ها را هم می ریزیم و دنده ها را از طرف چربی دار آن،کف قابلمه می چینیم. سپس زیره و دارچین را روی آن می پاشیم و برنج آبکش شده را روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا یکی دو ساعت دم بکشد.


برای مطالب سبک زندگی در خوشه خبر کلیک کنید

1 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها