به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، در هر دو روشی که در اینجا توضیح داده شده است دنده ها پخته و برشته می شوند. از آن جا که گوشت دنده شامل پرده های چربی است، درته دیگ، با همان چربی سرخ و برشته می شود. که علاوه بر طعم خوبی که ایجاد می کند، نرم و پخته می شود.
مواد لازم برای تهیه دنده پلوی کرمانشاه
مواد لازم برای 4 نفر | |
دنده گوسفند | 1 کیلو |
برنج | 3 پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
کره محلی | به مقدار دلخواه |
دارچین و زیره و زعفران | به میزان لازم |
پیاز | 1 عدد |
گوجه و فلفل دلمه ای | برای کباب به مقدار لازم |
دستور پخت دنده پلو
روش اول
مرحله اول
برای تهیه دنده پلو مجلسی در این روش ابتدا دنده ها را درون یک کاسه می ریزیم. پیاز را خرد کرده و روی آن اضافه می کنیم. ادویه ها هم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کرده و چند ساعت درون یخچال استراحت می دهیم.
مرحله دوم
سپس یک قابلمه بر می داریم و کف آن را کمی روغن و کره محلی می ریزیم. سپس دنده ها را کف قابلمه می چینیم. برنج را که از قبل خیس کرده و با آب جوش نیم پز کرده ایم، آبکش می کنمی و روی دنده ها می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد.
روش دوم
مرحله اول
در این روش می توان دنده ها را جدا در یک قابلمه دیگر پخت و سپس زیر برنج قرار داد. اما در روش اول هم دنده ها پخته می شوند. در این حالت وقتی دنده ها پخته شد، کف قابلمه را با مقداری کره محلی و زعفران دم کرده پوشش می دهیم.
مرحله دوم
سپس کمی از آب دنده ها را هم می ریزیم و دنده ها را از طرف چربی دار آن،کف قابلمه می چینیم. سپس زیره و دارچین را روی آن می پاشیم و برنج آبکش شده را روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا یکی دو ساعت دم بکشد.