یکشنبه، 04 خرداد، 1404

طرز تهیه مُشته بادمجون اصیل شیرازی/ از اون غذاها که عطرش تا هفت خونه اونورتر میره و طعمش تا 70 سال هم از یادتون نمیره

به گزارش سرویس اشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از کانال یوتیوب Behnam rostami انتخاب و در اختیار شما قرار داده شده است.


مقدار مواد لازم مشت بادمجان

برای 3 الی 4 نفر

گوشت چرخکرده: 300 گرم

بادمجان 4 عدد

گوجه: 3 عدد

پیاز : 2 عدد

آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به مقدار لازم.

نکته: برای گرفتن تلخی بادمجون؛ پوستشون رو که گرفتین، بهش نمک بزنین و نیم ساعت بعد بشورین و خشکشون کنین و بعد سرخش کنین. به نظر من اگه آخر کار، کمی آب نارنج هم روی مشت بادمجون بریزید خیلی خوشمزه تر میشه.


برای مشاهده آموزشهای بیشتر اینجا کلیک کنید.
8 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها