جمعه، 02 خرداد، 1404

کباب‌های لذیذ / طرز تهیه کباب بادمجان با مرغ خوشمزه و متفاوت + تمام کاربردی

به گزارش سرویس مجله خانواده ساعدنیوز، امروز می‌خواهیم طرز تهیه کباب بادمجان با مرغ رو باهاتون به اشتراک بذاریم. این غذا هم خوشمزه‌ست و هم راحت درست می‌شه. اگه دنبال یه غذای خوشمزه و خاص برای مهمونیا و دورهمیا هستید، این دستور پخت حتما به کارتون میاد.

برای تهیه کباب بادمجان با مرغ، بادمجان‌ها رو حلقه‌ای برش بزنید و تو آب و نمک بذارید تا تلخیشون بره. سینه و ران مرغ رو چرخ کنید و با پیاز، سیر و ادویه‌ها مخلوط کنید. بادمجان‌ها رو با مواد مرغی پر کنید و سرخشون کنید. بعد گوجه‌ها رو هم تو همون تابه سرخ کنید و همه رو تو دیس بچینید و سرو کنید. نوش جان!

مواد لازم برای تهیه کباب بادمجان با مرغ

مواد اصلی

مقدار

بادمجان قلمی

3 عدد

سینه مرغ

1 عدد

ران مرغ

1 عدد

پیاز بزرگ

1 عدد

سیر تازه

2 حبه

زعفران دم‌کرده

به مقدار لازم

گوجه‌فرنگی

2 عدد

نمک، فلفل سیاه

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

پاپریکا

به مقدار لازم

طرز تهیه کباب بادمجان با مرغ

مرحله 1: آماده‌سازی بادمجان‌ها

بادمجان‌های قلمی را بشورید و بدون پوست گرفتن، به صورت حلقه‌ای برش بزنید. حلقه‌های بادمجان را داخل آب و نمک بگذارید تا 15 دقیقه بماند و تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس وسط بادمجان‌ها را کمی خالی کنید.

مرحله 2: آماده‌سازی مرغ

سینه و ران مرغ را بدون استخوان کنید و داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و پوره کنید. پیاز و سیر را رنده ریز کنید و آب اضافی آن‌ها را بگیرید و به همراه ادویه‌ها به مرغ اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله 3: پر کردن بادمجان‌ها

داخل تابه کمی روغن بریزید و بگذارید داغ شود. بادمجان‌های خالی شده را داخل تابه بگذارید و از مواد مرغی داخل آن‌ها بریزید، به طوری که کل وسط بادمجان پوشش داده شود.

مرحله 4: سرخ کردن بادمجان‌ها

روی هر کدام از بادمجان‌ها کمی زعفران بمالید و بگذارید هر دو طرف بادمجان‌ها کاملاً سرخ شود و مرغ داخل آن‌ها پخته شود. سپس بادمجان‌ها را داخل دیس قرار دهید.

مرحله 5: آماده‌سازی گوجه

گوجه‌فرنگی‌ها را حلقه‌ای برش بزنید و داخل همان تابه که بادمجان‌ها را سرخ کردید، سرخ کنید. می‌توانید از گوجه گیلاسی هم استفاده کنید و آن‌ها را کامل سرخ کنید.

مرحله 6: سرو کباب بادمجان

بادمجان‌های سرخ شده را به همراه گوجه‌های سرخ شده در دیس بچینید و سرو کنید. کباب بادمجان با مرغ آماده است. نوش جان!

مرحله 7: تزئین نهایی

برای تزئین می‌توانید از کمی جعفری تازه خرد شده استفاده کنید و روی کباب بپاشید تا هم خوشمزه‌تر و هم خوشگل‌تر بشه.

مرحله 8: سرو با نان یا برنج

این کباب خوشمزه رو می‌تونید با نان تازه یا برنج زعفرانی سرو کنید تا یک وعده کامل و لذیذ داشته باشید.

فوت و فن های دستور پخت کباب بادمجان با مرغ

  • می توانید از فلفل کبابی نیز در تهیه این غذا استفاده کنید.

  • بهتر است از سینه و ران مرغ استفاده کنید زیرا استفاده تنها از سینه مرغ باعث خشک شدن مواد می شود.

  • حرارت را باید خیلی متوسط باشد تا مرغ ها خوب پخته شود.

  • می توانید یک فلفل دلمه را نیز ساطوری کنید به مواد مرغی اضافه کنید.

  • اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید می توانید از پودر سیر استفاده کنید.


15 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها