دوشنبه، 29 اردیبهشت، 1404

حلواهای ایرانی / طرز تهیه حلوای اوماج خوشمزه به روش تبریزی؛ همونی که براش سروکله میشکنن

به گزارش سرویس مجله خانواده ساعدنیوز، اوماج یک حلوای محلی خوشمزه می باشد که اصولا توسط تبریزی ها طبخ می شود و در مراسمات عزاداری استفاده می شود ، همچنین مانند حلوا زعفرانی در ماه رمضان نیز این حلوا برای افطاری در نظر گرفته می شود.

مواد لازم برای تهیه حلوای اوماج

  • آرد سفید گندم بدون سبوس 1 کیلوگرم

  • شیره انگور 2 لیوان فرانسوی

  • اب گرم 1 لیوان فرانسوی

  • هل 3 دانه

  • شکر 1 فنجان فرانسوی

  • روغن مایع 1 لیوان فرانسوی سرخالی

  • کره 50 گرم شیر 2 قاشق سوپخوری

  • گلاب 1 قاشق سوپخوری


6 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها