دوشنبه، 29 اردیبهشت، 1404

آشپزی در طبیعت / طرز تهیه دنده کباب گوشت گاو به روش سنتی و طعمی که فراموش نمی‌کنید! + ویدئو

به گزارش سرویس آشپزی ساعدنیوز، دنده کباب گوشت گاو یکی از غذاهای محبوب و سنتی در مناطق مختلف ایران و کشورهای خاورمیانه است. این کباب از بخش دنده گوشت گاو تهیه می‌شود که به دلیل داشتن چربی و بافت نرم، پس از پختن طعمی بسیار لذیذ و آبدار دارد.

تاریخچه دنده کباب به قدمت طولانی در فرهنگ غذایی این مناطق برمی‌گردد؛ استفاده از گوشت دنده به دلیل بافت خاص و طعم غنی آن، مورد توجه قرار گرفته است. معمولاً دنده کباب را پس از مرینیت کردن با ادویه‌ها و پیاز، روی آتش ذغالی یا منقل کباب می‌کنند که باعث می‌شود گوشت کاملاً نرم و خوش‌طعم شود.

این نوع کباب در سفره‌های سنتی و مراسم ویژه نیز جایگاه خاصی دارد و به عنوان یکی از غذاهای مهم جشن‌ها و مهمانی‌ها شناخته می‌شود. در کنار طعم بی‌نظیر، پخت دنده کباب نیازمند مهارت و زمان کافی است تا گوشت کاملاً پخته و لطیف شود.


9 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها