شنبه، 17 خرداد، 1404

طرز تهیه لوز؛ شیرینی سنتی تبریز بدون فر و بدون روغن/ با طعم اصیلی که باقلوا هم پیشش کم میاره

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده می کنید از کانال یوتیوب اکوکوک انتخاب و در اختیار شما قرار گرفته است.
مواد لازم برای شیرینی اول:

آرد نخودچی: 1 پیمانه

ارده کنجد: نصف پیمانه

عسل: 4 قاشق غذاخوری

پودر هل: 1 قاشق چای‌خوری

پسته خرد شده (دلخواه)

مواد لازم برای شیرینی دوم:

کنجد آسیاب‌شده: 150 گرم (حدود 1 پیمانه)

بادوم درختی یا هر مغزیجات دلخواه: ¼ پیمانه

شیرخشک قنادی: 1 پیمانه یا 120 گرم

شیر: ¾ پیمانه

شیره خرما یا انگور: 150 گرم

این شیرینی‌های بدون شکر و بدون مواد مضر، سرشار از کلسیم، آهن، امگا 3، پروتئین گیاهی و فیبر هستن. مناسب برای رژیم غذایی سالم، تغذیه کودکان، انرژی قبل یا بعد تمرین، و مخصوصاً افرادی با حساسیت به گلوتن.

ویژگی‌های این شیرینی‌ها: بدون شکر، بدون آرد سفید، بدون روغن، بدون فر، بدون همزن، بدون مواد نگهدارنده و 100٪ طبیعی و مقوی ایده‌آل برای کنار چای تقویت سیستم ایمنی و سلامت قلب افزایش تمرکز و عملکرد مغز .


3 هفته پیش

دسته‌بندی‌ها