پنج‌شنبه، 15 خرداد، 1404

خورش‌های محلی / طرز تهیه خورشت فسنجان خوشمزه با مرغ به روش شمالی

به گزارش سرویس مجله خانواده، خورش فسنجان یکی از محبوب‌ترین و اصیل‌ترین خورش‌های ایرانی است. خاستگاه این خورش به گیلان برمی‌گردد اما در سراسر ایران تقریبا با یک دستور پخت یکسان پخته می‌شود. تنها تفاوتی که شاید در این دستور پخت‌ها وجود داشته باشد در نوع گوشت و طعم ترشی این خورش است. بعضی فسنجان را شیرین، ملس یا ترش دوست دارند و بعضی آن را با مرغ، گوشت چرخ‌کرده‌ی قلقلی یا گوشت تکه‌ای می‌پزند. امروز در این ویدیو طرز تهیه‌ی خورش فسنجان با گوشت قلقلی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای 4تا5نفر

  • گردو 400گرم (میتونید کمتر هم بریزید)

  • مرغ چند تکه

  • پیاز 1عدد

  • زعفران دم کرده نمک،فلفل سیاه روغن به میزان لازم

  • رب انار نصف پیمانه

  • شکر 1قاشق غذاخوری


برای مشاهده دیگر مطالب >>آشپزی با ساعدنیوز همراه باشید.

3 هفته پیش

دسته‌بندی‌ها