به گزارش سرویس اشپزی ساعد نیوز، خورش هویج یکی از انواع خورش های خوشمزه و خاص ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد. این خورش خوشمزه را به سلیقه خود می توانید با گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست کنید که البته در این ویدیو که از کانال یوتیوب بهنام رستمی انتخاب شده با گوشت قرمز تهیه شده.
مواد لازم برای خورشت هویج
برای چهار الی پنج نفر
گوشت: 400 گرم
هویج خلال شده: 400 گرم
آلو: 15 عدد
پیاز: یک عدد
لیمو ترش: یک عدد
زعفران به مقدار لازم (هرچی بیشتر بهتر)
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
چوب دارچین: 1 عدد
گل محمدی: 2 عدد
هل: 2 عدد
زردچوبه و نمک و فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری