به گزارش سرویس هنر و رسانه ساعدنیوز، سریال با حضور بازیگران جوان و شناختهشده و پرداختن به ژانر اکشن و اجتماعی، موفق شد تا با وجود فراز و نشیبهای پخش، توجه مخاطبان زیادی را جلب کند. به ویژه پایان غافلگیرکننده آن باعث شد تا سوالات زیادی پیرامون سرنوشت شخصیتها ایجاد شود.
مسئله روایت و ساختار سریال نیز در میان منتقدان بحثبرانگیز بوده است. برخی منتقدان به ساختار کلاسیک و سرعت بالای حوادث در سریال اشاره کردهاند که باعث شده تا مخاطب بهطور مداوم درگیرقصه و احوال شخصیتها شود، در حالی که مخالفان این شتاب را به قیمت از دست رفتن جزئیات و ظرافتهای داستانی میدانند. آنها بر این باورند که از قسمتهایی به بعد، سریال بهجای پیشرفت، دچار رکود شده و پیچشهای داستان قابل پیشبینی شده است. هر چند که 5 قسمت پایانی دوباره مسیر سریال را تغییر داده و آن را به اوج میرساند. برخی منتقدان معتقدند برخلاف بسیاری از سریالهای ایرانی که در یک سوم پایانی حرفی برای گفتن ندارند، جان سخت توانسته بسیار موفق عمل کند. از منظر این منتقدان عملا پایانبندی این سریال به نقطه آن بدل شده است.
برخی نیز این سریال را با سریال موفق پوست شیر که ستارههایی چون شهاب حسینی و هادی حجازیفر در آن حضور داشتند، مقایسه کرده و آن را همتزار با این سریال ارزیابی کردهاند.
مجتبی پیرزاده، نسرین مقانلو و علی عمرانی بسیار مورد تحسین قرار گرفتهاند. منتقدان معتقدند بازی آنها با ظرافتهای خاصی همراه است که مشخصا موجب تمایز آنها از دیگر بازیگران سریال میشود. از سویی دیگر نقدهایی هم به بازی برخی بازیگران فرعی وارد شده است. این نقدها بیشتر به اغراق در اجرا یا عدم همخوانی با فضای داستان مربوط میشود. یکی از مخاطبان به خوبی اشاره کرده که گاهی بازیگران بهجای پیشبرد داستان، به نمایش شخصیت خود مشغول هستند.