به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از یوتیوب ashpazi.foodspy انتخاب و در اختیار شما قرار داده شده است.
گوبولی یا گبولی گوشت یکی از معروفترین غذاهای محلی بندرعباس است که در بین مردم این بندر و استان هرمزگان شهرت بسیار زیادی دارد. ادویههای بسیار زیادی در این غذا به کار رفته؛ به همین دلیل خوش طعم و عطر و همینطور سرشار از خاصیت است. گبولی با گوشت قرمز و مرغ پخت میشود و یک وعده مطلوب و کامل برای ناهار تلقی میشود.
مواد تشکیلدهنده گبولی گوشت متشکل از گوشت پخته و تفت داده شده، پیاز داغ، سیبزمینی سرخ شده، نخود پخته، پلوی پخته شده با آب گوشت و انواع ادویه مثل میخک، لیمو عمانی، هل، ادویههای مخصوص جنوبی و همچنین فلفل پخته شده است.
مواد لازم گوبولی مرغ
مرغ: 2 تیکه
برنج: 3 پیمونه
ادویه مرغ(نمک.زردچوبه.پاپریکا.تخم گشنیز) 1 قاشق مرباخوری
چوب دارچین یه عدد
پرک لیموعمانی 1 قاشق مرباخوری
هل 2 عدد
میخک 2 عدد
زیره 1 قاشق مرباخوری
دونه فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری
برگ بو دو سه عدد
پیاز: یه عدد
آب: 4 لیوان
مواد حشو:
پیاز: 3 عدد متوسط
نخود پخته: 1عددکنسروی
کشمش پلویی: یک سوم لیوان
ادویه ها(نمکو فلفل سیاه یا قرمز.پاپریکا.زردچوبه.پودر هل و دارچین) زعفرون دم کرده 1 قاشق
سیب زمینی 2 عدد (سرخ بشه)
برای برنج
پیاز 1 دونه متوسط
ادویه ها (زردچوبه.فلفل سیاه و پود زیره)
آب مرغ صاف شده