شنبه، 17 خرداد، 1404

طرز تهیه خورش مجلسی کنگر؛ غذای سنتی ویژه بهار با عطر و طعم بینظیر

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از یوتیوب مریم ابراهیمی انتخاب و در اختیار شما قرار داده شده.

این خورش با کنگر کوهی پخته میشه و طعمی شبیه به خورش کرفس داره، یه خورش خوشمزه و متفاوت که مناسب این فصله... حتما امتحانش کنید این خورش رو با مرغ هم میشه پخت، و هم با سبزی نعنا جعفری و یا با لپه و رب گوجه.

مواد لازم خورشت کنگر

کنگر پاک شده 1 کیلو

پیاز 1 عدد

گوشت خورشتی 250 گرم

زردچوبه، فلفل سیاه هرکدام نصف ق چ

رب گوجه فرنگی 1 ق غ

ترکیب نعنا جعفری 200 گرم

نمک آبغوره و رب انار به اندازه دلخواه


1 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها