سه‌شنبه، 14 مرداد، 1404

برای موفقیت ترسی از شکست نداشتم

>>>>>>نان خشک سنتی یزد

>>>>>>نان خشک سنتی یزد یکی از محصولات ناب و اصیل ایرانی است که با ماندگاری بیشتری نسبت به نان معمولی، به شکل محلی آماده می شود.

>>>>نان در سفره های ایرانی اهمیت بالایی داشته و با عنوان برکت سفره از آن یاد می شود، در این میان، نان خشک سنتی ارزش دو چندانی دارد.

>>>>در برخی مناطق و روستا ها هنوز از نان های محلی و خشک شده استفاده می کنند، طبخ این نان ها با کمک تنور هیزمی و حرارت کاملا طبیعی صورت می گیرد.

>>>>این نان ها به سبب ترکیبات محلی از قبیل آرد محلی و مغزیجات مختلف ارزش غذایی افزوده ای دارند و منجر به بروز ناراحتی های گوارشی نمی شوند.

>>>>حرارت ملایم و زمان پخت طولانی تری دارند و رطوبت خود را کاملا از دست می دهند، بخشی از رطوبت نیز در زمان خنک سازی آن در هوای آزاد حذف می شود.

>>>>>>نان سنتی 1401

>>>>>>نان سنتی 1401 آماده شده به روش سنتی، از ابعاد مختلفی بر نان های معمولی و نرم برتری دارد، مشخصات زیر سبب بروز این برتری شده است:

>>>>سفیدک یا کپک زدگی نان به علت نداشتن نم و رطوبت مشاهده نمی شود، زیرا رطوبت به عنوان عامل فساد، حذف شده است.

>>>>ضخامت یکدست در فرایند پخت و خشک شدن یکنواخت، سبب خوردن همه قسمت های نان می شود و بدین طریق ضایعات و پسماند به حداقل می رسد.

>>>>این محصولات خشک شده بسیار ماندگارند و می توان طولانی مدت آن ها را در محیطی خشک و خنک نگهداری نمود.

>>>>پخت سنتی، ترکیبات اصیل محلی، فقدان جوش شیرین و افزودنی های زیان بخش، آن را به محصولی کاملا سالم تبدیل نموده است.

>>>>>>نان خشک در رشت

>>>>افرادی که از مشکلات معده رنج می برند و یک ترکیب مقوی و سالم برای تغذیه می خواهند، ما به آنها خرید >>نان خشک در رشت به آن ها پیشنهاد می کنیم.

>>>>در خرید این فرآورده محلی به مشخصات ظاهری آن از قبیل ضخامت یکنواخت، پخت کافی و پخت یکنواخت توجه شود، چنین نانی، درجات بالایی از کیفیت را دارد.

>>>>در صورت مغز دار بودن نان توجه کنید که مغزیجات نسوخته باشند و به خوبی در بافت نان خشک فرو رفته باشند.

>>>>نان سنتی خشک شده را به صورت تازه خریداری نموده و مصرف کنید، یک نان مانده ارزش، طعم و خواص خود را به مرور زمان از دست می دهد، بوی لذت بخش و عدم تیرگی، حاکی از سلامت نان است.

2 سال پیش

دسته‌بندی‌ها