چهارشنبه، 31 اردیبهشت، 1404

طرز تهیه فرنی پسته ای متفاوت و مقوی که در ماه رمضان توصیه می شود

به گزارش سرویس آشپزی ساعدنیوز، قطعا هر غذا و یا دسری که با پسته درست شود بسیار خوش طعم و لذیذ است. مغزهایی مانند پسته و بادام علاوه بر لذیذ کردن غذا باعث مقوی شدن آنها هم می شوند. در نتیجه می توانید با این نوع دسر ها و یا غذا ها انرژی بسیار زیادی دریافت کنید و به تمام کارهای خود در طی روز برسید. در این مقاله سعی داریم به چگونگی تهیه فرنی خوشمزه پسته ای بپردازیم که بسیار خوش طعم و منحصر به فرد است. قطعاً شما هم تنها با یک بار امتحان کردن این دسر، عاشق طعم و مزه آن می شوید. توجه داشته باشید که فرنی خوشمزه پسته ای برای کودکان هم بسیار مقوی و مفید است. طرز تهیه فرنی پسته ای بسیار ساده و راحت است است و شما در کمترین زمان ممکن می توانید این دسر را آماده کنید. همانطور که از نام آن مشخص است، از تکه ها و یا پودر پسته تهیه شده است. کسانی که که علاقه زیادی به پسته داشته باشند، قطعا از طعم و مزه این فرنی لذت می برند. دسر فرنی پسته ای را می توانید به عنوان عصرانه و یا در ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری میل کنید. از آنجایی که این دسر بسیار مقوی است، بهتر است حتما در ماه مبارک رمضان سرو شود.


2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها