شنبه، 03 خرداد، 1404

طرز تهیه سنتی حلیم بادمجان اصل اصفهان ویژه سفره افطار و سحری/ این طعم بینظیر رو حتی در اصفهان هم نمیتونی در هیچ رستورانی تجربه کنی

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیو آموزش حلیم بادمجان سنتی اصفهان از یوتیوب Hiva Sandwiches انتخاب و در اختیار شما عزیزان قرار داده شده است.


این رسپی اصلی این حلیم بادمجان هست با یه تفاوت که رنگ حلیم بادمجان اصفهانی زرد و روشن هست و علتش هم اینه که بادمجان سرخ نمیشن و فقط بخارپز میشن(شما میتونید کبابی هم بکنید)ولی من دوست داشتم سرخ بشن .

مواد لازم:

بادمجان 4 عدد متوسط

گوشت استخوان دار(میتونید از گردن یا اقتصادی تر از قلوه گاه گوسفندی استفاده کنید)300 گرم

برنج نیم دانه یک پیمانه سرخالی

پیاز 2 عدد بزرگ

ادویه های پخت گوشت(نمک،فلفل ،زردچوبه،چوب دارچین،سیر،پیاز)

ادویه های بعد از پخت گوشت(هل،پودر گل محمدی،پودردارچین،تخم گشنیز،فلفل)

زعفران دمکرده مقدار لازم

کشک 4-5 قاشق غذاخوری پر


2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها