به گزارش ایرنا، مسعود شفیعی روز سه شنبه در آیین افتتاح سی و سومین کنفرانس بینالمللی مهندسی برق ایران در تالار شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: دولت چهاردهم توجه ویژه ای به دولت هوشمند و به کارگیری هوش مصنوعی در زمینه حکمرانی دارد و کارگروهی متشکل از نمایندگان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه بودجه برای پیشبرد این امر تشکیل شده است.
وی ادامه داد: کارهای بزرگ بسیاری را می توان با دولت هوشمند به سرانجام رساند و در شرایطی که کشورهایی مانند آمریکا، چین و عربستان سرمایه گذاری های زیادی در هوش مصنوعی انجام داده اند، ما هم اکنون وضعیت خوبی در این حوزه نداریم و این حوزه نیازمند سرمایه گذاری به ویژه سرمایه گذاری دولت در توسعه زیرساخت هاست.
وی تصریح کرد: دولت هوشمند به هیچ عنوان دولت الکترونیک نیست و اگر نگاه ما محدود در به کارگیری هوش مصنوعی در حکمرانی، استقرار دولت الکترونیک باشد، کار بیهوده ای است چون مفهوم دولت الکترونیک مربوط به ۲ دهه قبل است در حالی که هوش مصنوعی علم و فناوری امروز است.
وی با اشاره به اهتمام و تلاش مدیریت استان اصفهان در زمینه ورود به عرصه هوش مصنوعی گفت: کنفرانس بینالمللی مهندسی برق ایران فرصت مناسبی برای بهرهمندی از نقطه نظرات ۳۰۰ عضو هیات علمی و دانشجویان دکتری شرکت کننده در این رویداد بینالمللی است.
بنیان گذار انجمن علوم مهندسی برق ایران گفت: امسال بیشترین تعداد مقالات پذیرفته شده در کنفرانس بینالمللی مهندسی برق ایران از دانشگاه صنعتی امیرکبیر بود و پس از این دانشگاه با اختلاف کمی دانشگاه های تهران و صنعتی اصفهان در رتبه های بعدی قرار داشتند.
به گزارش ایرنا، کنفرانس بینالمللی مهندسی برق ایران (ICEE) از سال ۱۳۶۹ آغاز به کار کرده و بهعنوان یکی از مهمترین و معتبرترین رویدادهای علمی و صنعتی در حوزه مهندسی برق کشور، بصورت مستمر و سالانه برگزار میشود که دانشگاه صنعتی اصفهان امسال میزبان سی و سومین دوره این کنفرانس است.