به گزارش ایرنا، این نشست روز دوشنبه- 22 اردیبهشت- با ۳۶ دستور کار همراه بود که اعضا ضمن بررسی این مسائل، درباره دستور کارها تصمیم گرفتند.
اختصاص بودجه آسفالت کوچه ها، اجرای طرح دوچرخه های اشتراکی، لزوم ورود شهرداری به انرژی های تجدیدپذیر و آماده سازی مطالعات میدان بیرم آباد از مهمترین مباحث مطرح شده در نشست شورای شهر کرمان بود.
در بخشی از این جلسه البته اعضای شورا به ساخت تقاطع در سه راه سیلو رای دادند که خبر آن را در لینک زیر می توانید مطالعه کنید:
- چراغ سبز شورای کرمان برای سهراه سیلو بالاخره روشن شد

اختصاص ۲ هزار و ۵۰ میلیارد ریال برای آسفالت کوچه ها
منصور ایرانمنش رییس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر کرمان بیان کرد: برای بحث آسفالت معابر شهر ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال بودجه پیشنهادی شهرداری است که اختصاص این بودجه منوط به آسفالت کوچه ها باشد و طی هشت ماه اجرا شود.
وی افزود: بنیاد بناهای ماندگار شهر کرمان نیز بلاتکلیف باقی مانده و از ریاست شورا درخواست داریم این موضع پیگیری شود و به سرانجام برسد.
ایرانمنش بیان کرد: در بحث پارکینگ طبقانی خیابان ابن سینا با توجه به الحاق زمین مجاور، طراحی این پارکینگ تغییر کند تا مقرون به صرفه باشد.
۲ بنای تاریخی شهرداری برای تامین بودجه

محمد امینی زاده رییس کمیسیون حقوقی و نظارت شواری شهر کرمان نیز گفت: ۲ بنای تاریخی خانه شهرداری و حمام باغ لله که در مالکیت شهرداری است در سال گذشته بودجه ای برای آنها اختصاص نیافته است، چون نگاه ورود سرمایه گذاری مطرح بود.
وی ادامه داد: درخواست دارم اگر این طرح ها به سمت سرمایه گذاری نمی رود، ۱۵۰ میلیارد ریال بودجه حمام باغ لله به خانه شهرداری اختصاص پیدا کند تا این به بنا به سرو سامان برسد، زیرا این بوجه برای حمام باغ لله کافی نیست.
چرایی مسکوت ماندن انرژی تجدیدپذیر توسط شهرداری
امین شمسی رییس کمیسیون میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر کرمان نیز با اشاره به ناترازی انرژی در کشور اظهار داشت: شهرداری کرمان قرار بود در بحث انرژی های تجدیدپذیر کارهایی انجام دهد که اتفاق نیافتاده و با توجه به اینکه قرار است موتور برق توسط شهرداری خریداری شود درخواست داریم بررسی شود چرا این طرح با وجود مشخص شدن پیمانکار و مشاور به نتیجه نرسیده است.
پیگیری طرح های توسعه متوازن
سید محمدصادق تقوی عضو دیگر شورا نیز گفت: مصوباتی که مورد تصویب شورا و در بودجه قرار گرفته است مانند پل شهدای خلبان، نوسازی تاکسیرانی، اتوبوس بی آر تی و دوچرخه های اشتراکی، همچنین هوشمند سازی توسط شهرداری پیگیری شود.
وی با اشاره به مطالبه ها درباره ساماندهی تقاطع میدان بیرم آباد (ورود شرقی شهر کرمان) بیان کرد: این مطالبه حتما مدنظر قرار گیرد و پروژه هایی که محرک توسعه متوازن شهر مانند ایجاد شهرک سلامت هستند، مورد پیگیری و دغدغه باشد.
آماده سازی مطالعات طرح مبسوط میدان بیرم آباد

در ادامه شهردار کرمان با اشاره به مسکوت ماندن طرح تقاطع چهارراه نیکزاد بیان کرد: طبق مستندات این طرح باید اجرا شود اما مطالبات مردم منطقه سرآسیاب باعث شد تا مطالعات ساماندهی میدان بیرم آباد در دستور کار قرار گیرد که بهزودی مطالعات مبسوط این میدان نهایی خواهد شد.
محسن تویسرکانی افزود: با توجه به بضاعت و بودجه شهرداری و احترام به اهالی منطقه سرآسیاب فعلا تقاطع چهاراه نیکزاد مطرح نمی شود.
ساخت ۱۵۰ هزار متر پیادهرو
وی اظهار داشت:اولین افتتاح پروژه های یکشنبه شب ها را انجام دادیم و طی ۱۲ ماه ۳۰ افتتاح شامل ۱۵ بوستان انجام شد که ۱۵۰ هزار متر مربع پیاده رو سازی کردیم.
شهردار کرمان با بیان اینکه حتما شهر باید به سمت انسانمحور بودن برود ادامه داد: در بحث پارکینگ سازی کار ساخت پارکینگ در خیابان ابن سینا آغاز شده و ساخت ۲ پارکینگ دیگر نیز به زودی آغاز می شود، ضمن اینکه بحث مطالعات بی آر تی در آینده نزدیک شروع و پیاده روسازی مسیر بی آر تی از میدان آزادی تا میدان شهدا را آغاز می کنیم.
افزوده شدن ۵۰ دستگاه تاکسی
وی گفت: از ابتدای امسال ۱۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر کرمان الحاق شده و طی ۲ یا سه هفته آینده ۵۰ دستگاه تاکسی به تاکسیرانی شهر کرمان افزوده خواهد شد.
دوچرخه های اشتراکی در راه است

تویسرکانی با اشاره به آغاز مذاکره برای خرید اتوبوس دیزلی و بی آر تی خاطرنشان کرد: برای دوچرخه های اشتراکی یا پیمانکار وارد مذاکره شدیم، اما با توجه به اینکه کارخانه دوچرخه سازی توسط زندانیان در کرمان وجود دارد در نظر داریم از ظرفیت تولید این کارخانه استفاده کنیم.
وی افزود: مذاکراتی هم با شهردار تهران انجام شده که به دلیل ناکارآمدی دوچرخه های اشتراکی در تهران از این فرصت استفاده کنیم و آماده سازی مسیر دوچرخه سواری از فرودگاه تا میدان آزادی کرمان آغاز شده است.
هوشمندسازی ۲۴ چهاراه اصلی شهر
شهردار کرمان بیان کرد: ۲۴ چهارراه اصلی شهر کرمان ظرف یکسال گذشته هوشمندسازی(ازنظر چراغ های راهنمایی و رانندگی و سایر مختصات) شده است، ضمن اینکه ۴۵ کارگاه عمرانی در شهر کرمان سال گذشته فعال بودند که در نظر داریم به ۶۰ کارگاه برسد.