به گزارش خبرنگار ایرنا، شهرام احمدپور بعدازظهر یکشنبه در جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان قزوین، اظهار کرد: موضوع قاچاق سوخت به یک مساله حیثیتی تبدیل شده و برای افکار عمومی جای سوال است که چرا نیروهای فراجا و حوزه های ایست و بازرسی جلوی خروج سوخت از مرز را نمی گیرند.
وی اضافه کرد: مرکز مکانیزاسیون جهاد کشاورزی بایستی آسیب شناسی کند که اگر نصب جی پی اس کارآیی ندارد، جلوی این طرح را بگیرد، در غیر این صورت با توجه به هزینه پایین جی پی اس ها، نبایستی از زیر بار نصب آن شانه خالی کرد.
به گفته احمدپور، قزوین استانی کشاورزی است و ۱۲ هزار دستگاه ماشین آلات و ادوات کشاورزی در استان نیازمند تصمیم گیری جدی است تا بتوانیم برای برخی مسایل، پاسخ مناسبی داشته باشیم.
این مسوول ادامه داد: اگر تا ۶ ماه آینده برای تراکتورها برنامه ریزی نکنیم، انحراف سوخت اتفاق می افتد، ضمن اینکه بررسی ها نشان داده که بیشتر قاچاق سوخت از ناحیه سهمیهها اتفاق افتاده و نداشتن برنامه منجسم حتی به تولیدات بخش کشاورزی نیز آسیب زده است.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری قزوین به الگوهای موفق نصب جی پی اس به خودروها در برخی دستگاهها از جمله شهرداری ها اشاره کرد و یادآور شد: دستگاههای اجرایی متنوعی به نصب این دستگاه اقدام کرده که بایستی از آن الگو گرفت.
احمدپور با بیان اینکه در جامعه کشاورزان انسانهای بسیار نیکوکار و صالحی وجود دارد، اضافه کرد: اگر نهضت نصب جی پی اس را در شهرستانها دنبال کنیم، بهرهبرداران به صورت خودجوش از این موضوع استقبال خواهند کرد.
احمدپور اظهار کرد: موضوع دپوی سوخت از طرف دیگر با موضوعات پدافندی همراه است و ممکن است یک اتفاق کوچک به آتش سوزی گسترده منجر شود.