مینا مقیمی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این رویداد بیش از ۱۰۰ عنوان برنامه ویژه بانوان همزمان با دهه کرامت و در قالب جشنواره، همایش و مسابقات برگزار شد.
مسوول امور ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان بیان کرد: این رویداد با هدف ارتقای سطح کیفی ورزش بانوان، حمایت از توانمندیها و استعدادهای آنها و ایجاد فضای حمایتی و تعاملی برای بانوان ورزشکار در سطوح مختلف برگزار شد.
مقیمی تاکید کرد: ورزش نقش مهمی در سلامت جسمانی و روانی بانوان دارد و برگزاری چنین برنامه هایی علاوه بر رقابت سالم سبب ایجاد فضایی امن و دوستانه برای آنها میشود.
وی گفت: برنامههای این جام شامل برگزاری مسابقات در رشتههای مختلف ورزشی، کارگاههای آموزشی، مشاورههای تخصصی ورزشی و همچنین فراهم کردن امکانات رفاهی برای شرکتکنندگان بود.
به گفته وی، در جام کرامت، مسابقاتی در رشتههای متنوع از جمله آمادگی جسمانی، ورزش بومی محلی، گلف، جودو، فریزبی، اسکیت، طنابکشی، دو و میدانی، بدمینتون، دارت و هفت سنگ برگزار شد و بانوان امکان انتخاب بر اساس علاقهمندی خود را داشتند.
مسوول امور ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان به نقش رسانهها در اطلاعرسانی و آگاهیبخشی به جامعه درباره این رویداد اشاره کرد و گفت: امیدواریم با همکاری رسانهها، بتوانیم جامعه را با این قبیل رویدادها بیشتر آشنا کنیم و از این طریق به توسعه ورزش بانوان کمک شود.
مقیمی به موفقیت بانوان ورزشکار این استان اشاره کرد و افزود: آیدا نارویی موفق به کسب مدال برنز مسابقات دو و میدانی قهرمانی کشور شد، همچنین مهنا ستوده از شهرستان خاش در رشته دو و میدانی پرتاب وزنه نونهالان، مقام سوم را در نخستین دوره مسابقات دختران روستایی با عنوان جام ایران دخت کسب کرد.
به گزارش ایرنا، دهه کرامت، دهه اول ماه ذیالعقده است که با ولادت حضرت معصومه(س) آغاز میشود و پایان آن مصادف با ولادت حضرت امام رضا(ع) است.
استان مرزی سیستان و بلوچستان بهعنوان دومین استان پهناور کشور بیش از سه میلیون و ۳۷۵ هزار نفر جمعیت در ۲۶ شهرستان دارد.