به گزارش ایرنا، سردار محمد زهرایی عصر شنبه در همایش طلایهداران اقتصاد مقاومتی، جشنواره جهادگران و تجلیل از گروههای جهادی برتر گیلان در رشت اظهار کرد: امروز نبرد بین جبهه حق و باطل و دعوا بر سر ارادهها و بیتفاوتیها است.
وی ادامه داد: آنچه ما را مقاوم نگاه داشته و میدارد، اراده است و به همین دلیل دشمنان قصد دارند که این مولفه مهم و قوی را از ما بگیرند و ارادهها را به بیتفاوتی تبدیل کنند؛ به همین دلیل وظیفهای که همه طلایهداران اقتصاد مقاومتی و جهادگران دارند این است که اراده ها را مستحکم، پرنشاط و زنده نگهدارند.
سردار زهرایی بیان کرد: ما به عنوان یک بسیجی باید کارهای قرارگاهی انجام دهیم زیرا عمل قرارگاهی برخواسته از ارادهها است؛ در بسیج آموختیم که بیمنت بازوهای دستگاههای اجرایی باشیم و هرجا که دغدغه و نیاز مردم است، حضور یابیم.
هدف بسیج سازندگی محرومیتزدایی و پیشرفت ایران است
همچنین رئیس بسیج مستضعفین کشور نیز در این همایش اظهار کرد: هدف بسیج سازندگی، محرومیت زدایی، پیشرفت و آبادانی و همچنین سازندگی ایران است.
سردار غلامرضا سلیمانی افزود: بسیج سازندگی نهال نوپاییست که یکی از رسالتهای مهم جهادگران و قرارگاههای جهادی تحقق راهبرد محرومیتزدایی در جامعه است.
وی ادامه داد: هنگام شیوع کرونا با فرمایشات رهبر معظم انقلاب کمکهای مومنانه شکل گرفت و این کار همچنان ادامه دارد.
رئیس بسیج مستضعفین به گیلان نیز اشاره و اضافه کرد: باید در اقتصاد مقاومتی گیلان تمرکز بیشتری انجام شود و با تعیین نقشه راهبردی، معضلات این استان با کمک نیروهای جهادی کاهش یابد.
درخواست استاندار گیلان از بسیج سازندگی برای لایروبی رودخانههای رشت
استاندار گیلان نیز در این همایش اظهار کرد: رودخانههای زرجوب و گوهر رودرشت به دلیل عدم لایروبی هنگام بارندگی زیاد، باعث ایجاد سیل میشوند و سال گذشته نیز سیل منطقه پیربازار رشت به همین دلیل بود.
هادی حقشناس افزود: به همین دلیل از بسیج سازندگی تقاضا داریم که ۲۶ کیلومتر از طول این رودخانهها را لایروبی کند تا هنگام بارندگیهای شدید برخی از مناطق دچار آبگرفتگی و سیل نشوند.
نماینده عالی دولت در گیلان ادامه داد: خوشبختانه بارش باران در گیلان زیاد است و سال گذشته با بیش از هزار میلیمتر بارندگی، شاهد ۱۴ میلیارد مترمکعب حجم نزولات آسمانی بودیم و این در حالی است که متوسط بارندگی در کشور ۱۲۳ میلی متر است.
استاندار گیلان اضافه کرد: با این وجود به دلیل نداشتن تصفیهخانه و طرحهای فاضلاب، همه پسماندهای کشاورزی، صنعتی و خانگی وارد رودخانهها میشود و امیدواریم که طرحهای فاضلاب با سرعت بیشتری در گیلان اجرایی شود.
حق شناس به بسیج سازندگی نیز اشاره و بیان کرد: دستگاههای اجرایی برای انجام کار به زمان، بودجه و سایر موارد نیاز دارند اما بسیج اینگونه نیست و در بحرانها هم جلوتر از مسئولان حضور دارند.
در پایان این همایش نیز از جهادگران و گروههای جهادی برتر استان گیلان با اهداء لوح، تندیس و جوایزی تقدیر و تجلیل شد.
۱۵ تا ۲۲ اردیبهشت ماه در کشور هفته بسیج سازندگی نامگذاری شده که در استان گیلان در این هفته ۱۶۵ برنامه طرحریزی شد که همایش طلایهدارن اقتصاد مقاومتی یکی از مهمترین این برنامهها بود.
همچنین تحویل ۱۵۰ واحد مسکونی به محرومان و مددجویان، برخورداری ۲۵ روستا در این استان از آب شرب سالم بهداشتی، بهرهبرداری از ۲۵ کیلومتر آسفالت راه روستایی، از دیگر برنامههای هفته بسیج سازندگی در گیلان بود.