به گزارش ایرنا، حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی شنبه در نشست کارگروه استانی سازوکارهای پیشگیری و رفع اختلافات در محل این شورا بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۳۰ فقره پرونده قصاص نفس به مصالحه ختم شد و در سال ۱۴۰۳ این تعداد به ۲۴۰ پرونده افزایش یافت.
وی با برجسته کردن جایگاه خوزستان در موفقیتهای حل اختلاف خاطرنشان کرد: مردم خوزستان از دیرباز در امر صلح و سازش پیشگام بودند و اقدامات انجام شده در این مسیر باعث افزایش امنیت در استان شده است.
حجت الاسلام امانت بهبهانی ضمن تقدیر از فعالیتهای صلح یاران و مصلحین استان اظهار کرد: شورای حل اختلاف با ابزارهای مختلف خود توانسته در زمینه پیگیری امور صلح و سازش و ارتقای جایگاه آن در استان اقدامات مؤثری به انجام دهد.
وی در این نشست خواستار حمایت همهجانبه نهادهای مختلف انتظامی، امنیتی و نظامی از شورای حل اختلاف شد و افزود: تشکیل این کارگروه گامی ضروری برای رفع اختلافات و جلوگیری از لطمه به امنیت استان است، دستگاههای مختلف با مساعدت خود میتوانند زمینههای صلح و سازش مؤثرتری را فراهم کنند.
رییس توسعه حل اختلاف خوزستان همچنین از دادگستری و دادستانی استان درخواست کرد تا در شهرستانهای خود کمیتههایی برای پیگیری توسعه صلح و سازش تشکیل دهند و از ظرفیت سران عشایر و صلح یاران برای حل اختلافات استفاده کنند.
به گزارش ایرنا، پیش از این خوزستان در پی اقدامات موثر انجام شده در زمینه ایجاد صلح و سازش اختلافات در سال ۱۴۰۲ به عنوان مهد صلح و سازش کشور معرفی شد.