به گزارش ایرنا، معاون وزیر راه و شهرسازی عصر چهارشنبه در مراسم افتتاح این دفاتر در مشهد اظهار کرد: دفاتر تسهیل گری رابط بین مردم و نهادهای متولی برای بازسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد است.
عبدالرضا گلپایگانی افزود: دفاتر تسهیلگری نقش مهمی در رسیدگی به چالشهای موجود در مسیر با آفرینی شهری دارند و خراسان رضوی در دایر کردن این دفاتر پیشرو و پیشتاز است.
مشهد، نخستین کلانشهر با پوشش کامل دفاتر توسعه بازآفرینی
مدیر عامل سازمان بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری مشهد نیز در این مراسم اظهار کرد: با بهرهبرداری از ۱۸ دفتر تسهیل گری، مشهد نخستین کلانشهر کشور است که تمام محلات هدف بازآفرینی آن تحت پوشش دفاتر قرار گرفت و برای آنها سند توسعه محله تدوین خواهد شد.
محمود عبدالله زاده افزود: یکی از برنامههای ویژه مدیریت شهری مقابله با معضل حاشیهنشینی و بهبود وضعیت اقتصادی، اجتماعی، کالبدی و زیستمحیطی مناطق حاشیهای، شناسایی نقاط ضعف و قوت این محلات است.
وی اضافه کرد: در این راستا با برنامهریزیهای انجامشده، دفاتر توسعه محله تسهیل گری در این مناطق راهاندازی شد تا ضمن برقراری ارتباط مؤثر با مردم، فرصتها و ظرفیتهای محلات نیز شناسایی شود.
مدیر عامل سازمان بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری گفت: این دفاتر با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود، سند توسعه محله را تهیه میکنند و این سند پس از تأیید ستادهای بازآفرینی شهرستان و استان، برای تمامی دستگاههای اجرایی لازمالاجرا خواهد بود.
عبدالله زاده اظهار کرد: هم اینک از مجموع ۱۷۱ محله مشهد، ۷۲ محله به عنوان محلات هدف بازآفرینی شناسایی شده است.
مساحت شهر مشهد ۳۵ هزار هکتار است که حدود ۱۵ درصد از آن را محلات هدف بازآفرینی با مساحت پنج هزار هکتار تشکیل می دهد.