به گزارش ایرنا، مهدی جمالینژاد شامگاه سهشنبه در آیین تجلیل از ۵۰۰ معلم نمونه استان اصفهان بر جایگاه اصفهان به عنوان خاستگاه حکمت، معرفت و تربیت در ایران تأکید کرد و افزود: پیشینه غنی علمی و فرهنگی اصفهان، این استان را مهد پرورش اندیشمندانی مانند شیخ بهایی و علامه مجلسی قرار داده است.
وی ادامه داد: اصفهان از دیرباز دارالعلم ایران بوده و معلمان این دیار، پیونددهنده عقل، ایمان و هنر در مکتب تربیتی خود هستند.
استاندار اصفهان به نقش معلمان در تحقق عدالت آموزشی به ویژه در مناطق محروم استان اشاره و گفت: اجرای پروژههای آموزشی به ارزش بیش از ۲.۵ هزار میلیارد تومان در استان و تلاش معلمان اصفهانی در مناطق کویری نایین گرفته تا کوهستانهای سمیرم بخشی از اقدامات استان برای تغییر فضای آموزشی است.
جمالینژاد بیان کرد: معلمان اصفهان پرچمداران عدالت آموزشی و نماد تعهد، انساندوستی و تثبیت آرمانهای انقلاب اسلامی هستند.
وی با اشاره به گفتمان مقاومت تأکید کرد: معلم اصفهانی تنها انتقال دهنده دانش نیست، بلکه طراح شخصیت، الگوی ارزشها و سرمایهساز برای کشور است.
جمالینژاد با اشاره به طرحهای نوینی مانند «مدرسههای محلمحور»، خواستار تبدیل مدارس به کانون حیات اجتماعی محلات شد و از خیران و نهادهای اقتصادی استان خواست سهم خود را در اعتلای آموزش و پرورش ادا کنند.
وی، با تجلیل از پیشکسوتان آموزشی و مدیران قدیمی استان، تأکید کرد: توسعه پایدار بدون عزت و امنیت شغلی معلمان ممکن نیست و اصفهان میتواند الگویی برای کشور در این زمینه باشد.
در مراسمی با حضور مسئولان استانی و پیشکسوتان فرهنگی، از ۵۰۰ معلم و استاد برتر استان اصفهان تقدیر شد. این رویداد با حضور چهرههای شاخصی همچون نایبرئیس اول مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مجلس، مدیران شهری و استانی برگزار شد.