رئیس دانشگاه مازندران: جشنواره‌های فرهنگی زمینه‌ای برای شور و نشاط دانشجویی است

رئیس دانشگاه مازندران: جشنواره‌های فرهنگی زمینه‌ای برای شور و نشاط دانشجویی است

 ساری - ایرنا - رئیس دانشگاه مازندران با بیان این مطلب که اجرای برنامه های فرهنگی برای دانشجویان یک امر ضروری محسوب می شود، گفت: برگزاری جشنواره رویش زمینه ای برای ایجاد شور و نشاط برای این قشر است.

به گزارش ایرنا، ابراهیم صالحی عمران روز سه شنبه در نشست خبری در دانشگاه مازندران اظهار کرد: سرمایه گذاری در حوزه فرهنگی برای دانشجویان نه تنها هزینه محسوب نمی شود بلکه یک راهبردی بسیار مفید و موثر است.

وی گفت: دانشجویان در کنار فراگیری علوم مختلف با شرکت در برنامه های فرهنگی همانند جشنواره ملی رویش در مسیری گام بر می دارند که در جامعه شهروند مفیدی باشند.

صالحی عمران با بیان این مطلب که برای نخستین بار دوازدهمین جشنواره ملی رویش به میزبانی دانشگاه مازندران انجام می شود، اظهار کرد: ۲۶۵ دانشگاه و مراکز علمی و آموزشی زیر نظر وزارت علوم در این جشنواره شرکت دارند.

رئیس دانشگاه مازندران گفت: ۵۰۰ دانشجو از سراسر کشور در این دوره از جشنواره ملی رویش شرکت می کنند که از بین آنها ۵۸ کانون برتر انتخاب و تجلیل خواهند شد.

وی با اشاره به این مطلب که جشنواره ملی رویش، ویژه دستاوردها و توانمندی‌های کانون‌های فرهنگی، هنری، ‌ دینی و اجتماعی دانشگاه‌های کشور است، ادامه داد: این دانشجویان در ده ها رشته از جمله محیط زیست، آسیب های اجتماعی، خبر و رسانه به همراه بخش های مختلف دیگر به رقابت می پردازند.

این مقام مسوول تصریح کرد: تربیت نیروی انسانی آموزش دیده و کار آفرین در کنار توجه به تربیت و برنامه های فرهنگی دانشجویان از جمله برنامه های راهبردی دانشگاه مازندران محسوب می شود.

دوازدهمین جشنواره ملی رویش ۲۰ تا ۲۳ اردیبهشت ماه جاری به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار می شود.

رئیس دانشگاه مازندران: جشنواره‌های فرهنگی زمینه‌ای برای شور و نشاط دانشجویی است

دانشگاه مازندران که در شهر ساحلی بابلسر واقع شده ۱۴ هزار دانشجو دارد که از این تعداد ۳۵ درصد دانشجویان غیر بومی‌اند و از سراسر کشور برای ادامه تحصیل به این دانشگاه آمده‌اند

دانشگاه مازندران یکی از دانشگاه‌های دولتی کشور با ۱۳ دانشکده شامل دانشکده‌های شیمی، ‌علوم پایه، علوم ریاضی، علوم انسانی و اجتماعی، حقوق و علوم سیاسی، هنر و معماری، علوم اقتصادی و اداری، الهیات و معارف اسلامی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، ‌ادبیات و زبان‌های خارجی، فنی و مهندسی، علوم دریایی و محیطی، میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی است که در ۲۶۲ رشته‌ - گرایش دانشجو می‌پذیرد.

از مجموع حدود ۱۴ هزار دانشجوی این دانشگاه، حدود ۷ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۶۰ رشته مقطع کارشناسی، حدود چهار هزار و ۵۰۰ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر در مقطع دکتری تحصیل می‌کنند. همچنین واحد بین‌الملل این دانشگاه با ۱۲۰ رشته گرایش در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، حدود ۶۰۰ دانشجوی غیرایرانی دارد.

 

 منبع خبر