تصویب طرح‌های خطرناک در کابینه رژیم صهیونیستی به معنای چیست؟

تصویب طرح‌های خطرناک در کابینه رژیم صهیونیستی به معنای چیست؟

 تهران - ایرنا - کابینه سیاسی امنیتی رژیم صهیونیستی شب گذشته بر خلاف مخالفت مقامات امنیتی و نظامی صهیونیستی و نیز با هدف افزایش فشار بر حماس، طرح‌های گسترش عملیات نظامیو نیز طرح مقدماتی توزیع کمک‌های انسانی به غزه را تصویب کرد.

به گزارش روز دوشنبه خبرگزاری ایرنا به نقل از شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، کابینه سیاسی امنیتی این رژیم شب گذشته (یکشنبه) پس از هفت ساعت بحث و بررسی، سرانجام طرح‌های گسترش دامنه جنگ در غزه و نیز طرح جدید ورود کمک‌های انسانی به غزه را تصویب کرد.

بر اساس گزارش شبکه هفت، همچنین در این جلسه طرح‌های عملیاتی جدیدی برای افزایش فشار بر جنبش حماس، از جمله مانور زمینی گسترده و ورود به نوار غزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این رسانه صهیونیستی مدعی شد: انتظار می‌رود نیروهای نظامی (رژیم) اسرائیل برای مدت طولانی در غزه مستقر شوند.

بنا بر گزارش این رسانه صهیونیستی، ارائه طرح اولیه و جدید توزیع کمک‌های انسانی به غزه در کابینه با مخالفت‌ جدی ایتامار بن‌گویر، وزیر راستگرای افراطی امنیت داخلی این رژیم مواجه شد. بن‌گویر در این زمینه مدعی شدکه ساکنان غزه غذای کافی دارند و تأکید کرد که باید انبارهای مواد غذایی حماس بمباران شود. وی افزود: ما هیچ الزام قانونی برای تأمین غذا برای آنها نداریم.

ایال زمیر، رئیس ستاد ارتش این رژیم نیز که مخالف گسترش عملیات نظامی در غزه به دلیل به خطر افتادن جان اسیران صهیونیستی بود، در واکنش به اظهارات بن گویر گفت: این ایده‌ها (وجهه بین المللی) اسرائیل را به خطر می‌اندازند.

به گزارش شبکه هفت تلویزیون این رژیم، طبق طرح مقدماتی تصویب‌شده، کمک‌های انسانی در آینده با نظارت آمریکا و رژیم صهیونیستی و از طریق یک صندوق بین‌المللی بدون مداخله حماس انجام خواهد شد.

همچنین در این راستا، مقامات صهیونیستی ده‌ها هزار نفر از سربازان ذخیره این رژیم را برای افزایش دامنه جنگ در غزه فراخواندند. بر اساس این گزارش، نیروهای ذخیره با تقسیم به گردان‌های مختلف در نبرد زمینی ادغام می‌شوند و در قالب واحدهایی منظم برای تصرف نوار غزه اقدام خواهند کرد.

به گزارش این رسانه صهیونیستی، پایگاه خبری «والانیوز» به نقل از یک مقام ارشد اسرائیلی اظهار کرد: گسترش دامنه عملیات نظامی که توسط کابینه تصویب شده است، حدود ۱۰ روز آینده یعنی پس از پایان سفر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه اجرا خواهد شد. این مقام ارشد صهیونیستی افزود: تا آن زمان، نیروهای ذخیره برای گسترش عملیات نظامی در غزه آموزش خواهند دید.

بر اساس گزارش والانیوز، در جلسه کابینه تصمیم گرفته شده است که تا زمان ورود رئیس جمهور آمریکا به به عربستان سعودی (۲۳ اردیبهشت)، برای دستیابی به توافق آزادی اسرا با حماس تلاش‌های زیادی انجام شود. وی گفت: اسرائیل خواستار این است که حماس طرح پیشنهادی مصر و نیز طرح استیو ویتکاف، نماینده کاخ سفید در امور خاورمیانه را که بر اساس آن چندین اسیر در ازای تمدید موقت آتش‌بس آزاد خواهند شد، بپذیرد.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در حال حاضر تلاش می‌کند بر خلاف قوانین بین المللی و با استفاده از همه ابزارهای جنگی از جمله ممنوعیت ورود کمک‌های انسانی به غزه، محاصره شدید و گرسنگی دادن و نیز گسترش عملیات نظامی در این سرزمین، حماس را برای پذیرش طرح پیشنهادی مورد نظر خود برای آزادی اسرا بدون دادن هیچ امتیازی تحت فشار قرار دهد.

همچنین اشغالگران با ادعای طرح جدید توزیع کمک‌های انسانی به غزه هدف دیگری را دنبال می‌کنند. این رژیم با استفاده از اهرم فشار کمک‌های انسانی به دنبال این است که کنترل کامل این سرزمین را به دست بگیرد و بتواند مقاومت غزه را خلع سلاح کند.

تل‌آویو خواهان این است که با خلع سلاح مقاومت غزه طرح کوچاندن ساکنان غزه را بدون هیچ مانعی اجرا کند و پس از پاکسازی نژادی در نهایت به الحاق غزه به سرزمین‌های اشغالی روی آورد.

 

 منبع خبر