به گزارش ایرنا، منصور بیجار شامگاه یکشنبه در دیدار با معلمان نمونه و جمعی از فرهنگیان سیستان و بلوچستان افزود: توسعه پایدار این استان در گروی توجه جدی به حوزه آموزش است و برای تحقق آن باید با بهرهگیری از ظرفیت نخبگان، برنامههای علمی، اجرایی و قابل رصد تدوین و اجرا شود.
وی با تأکید بر نقش بنیادین آموزش و پرورش در ساختار توسعهای کشور گفت: شکلگیری شخصیت فردی و اجتماعی انسانها از دوران ابتدایی آغاز میشود و سرمایهگذاری در نظام تعلیم و تربیت، سرمایهگذاری در آینده کشور است.
بیجار با بیان اینکه نظام آموزشی کشور نیازمند بازنگری در محتوا و روشهای آموزشی است، تصریح کرد: وضعیت کیفی و کمی آموزش در استانهایی نظیر سیستان و بلوچستان چندان مطلوب نیست و این مساله ریشه در برنامهریزیهای نادرست گذشته دارد.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به برخی ساختارهای قدیمی در نظام آموزشی، اظهار داشت: افزایش کیفیت آموزش در همه سطوح باید با بازنگری عمیق و استفاده از ظرفیتهای علمی و پژوهشی صورت گیرد.
وی همچنین به طرح عدالت آموزشی اشاره کرد و گفت: این طرح که از سیستان و بلوچستان آغاز شد و در سطح ملی گسترش یافت با هدف کاهش نابرابریهای آموزشی اجرا و تاکنون جلسات متعددی با رییسجمهور برای پیگیری و ارتقای آن برگزار شده است.
بیجار همچنین در این مراسم خواستار مشارکت واقعی فرهنگیان در برنامهریزیها و تصمیمسازیهای استان شد.
به گزارش ایرنا، ۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت به هفته معلم نامگذاری شده است.
استان سیستان و بلوچستان دارای حدود ۹۰۰ هزار دانش آموز و بیش از ۶۲ هزار معلم در هشت هزار مدرسه است.