فرید نعیمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به برگزاری این رویداد سه روزه در نجف عراق گفت: هدف اصلی از برگزاری این نمایشگاه، تقویت همکاریهای علمی بینالمللی، معرفی توانمندیهای فناورانه ۲ کشور و ایجاد بستر مناسب برای توسعه صادرات محصولات دانشبنیان بود.
وی از شکلگیری همکاریهای علمی، فناورانه و فرهنگی میان کشور ایران و عراق خبر داد و گفت: نخستین رویداد بینالمللی «عصر امید ایران و عراق» با تمرکز بر فناوری هوش مصنوعی، بستری تازه برای همافزایی علمی، توسعه فناوری و همکاریهای فناورانه را فراهم آورد.
نعیمی افزود: «عصر امید» فرصت مناسبی برای ارائه دستاوردهای علمی، گسترش تعاملات دانشگاهی و توسعه پروژههای مشترک در حوزههایی چون صنعت، سلامت، کشاورزی و آموزش است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی نجفآباد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی نجفآباد و دانشگاه اسلامی نجف در نظر دارند در سال جاری پروژههای تحقیقاتی مشترک و رویدادهای علمی و فرهنگی با محوریت نهجالبلاغه برگزار کنند.
وی با اشاره به حضور بیش از ۵۰ شرکت دانشبنیان و فناور در این رویداد افزود: همزمان با این نمایشگاه، نخستین همایش بینالمللی «هوش مصنوعی؛ شهر، صنعت و سلامت» نیز با مشارکت پژوهشگران ۶ کشور برگزار شد.
به گزارش ایرنا، رویداد سه روزه «عصر امید ایران و عراق» در اردیبهشت ماه امسال برای اولین بار با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی ایران و دانشگاه اسلامی نجف برگزار شد که طی آن بیش از ۵۰ شرکت دانشبنیان و فناور از ایران و عراق، آخرین دستاوردهای خود را در حوزه هوش مصنوعی در قالب یک نمایشگاه تخصصی ارائه کردند.
همزمان با این رویداد، نخستین همایش بینالمللی «هوش مصنوعی؛ شهر، صنعت و سلامت» نیز با حضور ۶ کشور برگزار و از میان ۲۰۰ مقاله ارسالی برای این همایش، ۱۵ مقاله برگزیده شد.
پروفسور حیدر عبدالدهد، معاون علمی وزارت آموزش عالی و تحقیقات علمی عراق، نمایشگاه تخصصی هوش مصنوعی را در دانشگاه اسلامی نجف افتتاح کرد.
در این مراسم، سید صدرالدین القبانجی، بنیانگذار دانشگاه اسلامی نجف بر نقش علم در ارتقای کیفیت زندگی بشر و توسعه روابط علمی و انسانی میان ایران و عراق تاکید کرد.
پروفسور عمار عبدالامیر السلامی رییس دانشگاه اسلامی نجف، یوسف کناوی استاندار نجف، جمعی از روسای دانشگاههای ایران و عراق و مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی و محققان برجسته کشورهای ایران و عراق نیز از دیگر حاضران در این رویداد بودند.
شرکتهای ایرانی و عراقی شرکتکننده در این نمایشگاه، جدیدترین نرمافزارها، نوآوریها و راهحلهای فناورانه خود در حوزه هوش مصنوعی را در زمینههایی چون صنعت، آموزش، سلامت، آب و کشاورزی به نمایش گذاشتند.