علی متقیان روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اکنون یکهزار و ۱۲۶ مدرسه از ۲ هزار و ۸۰ مدرسه استان به صورت مختلط اداره میشود که قریب به اتفاق آن در مناطق روستایی و عشایری است.
وی، مختلط بودن مدارس را از علتهای مقاومت خانوادهها برای حضور دانشآموزان در کلاس های درس عنوان کرد و گفت: خانوادهها در برخی مناطق استان مانع حضور فرزندان خود در مدارس مختلط هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: در این باره تلاش داریم تا با اقدامات فرهنگی، مانع ترک تحصیل و دور ماندن فرزندان از کلاسهای درس شویم.
وی گفت: مدارس مختلط استان شامل ۸۵۷ مدرسه در دوره ابتدایی، ۱۹۸ مدرسه در دوره متوسطه و ۷۱ مدرسه در دوره استثنایی است که ۲۰ هزار و ۹۷ دانش آموز این مدارس دختر و مابقی پسر هستند.
۱۳ مدرسه یا یک دانشآموز
متقیان با بیان اینکه برای برقراری عدالت آموزشی، مدارس در دورترین نقاط استان تشکیل و راهاندازی شده است گفت: اکنون ۱۳ مدرسه با یک معلم و یک دانشآموز در این استان فعال است همچنین ۱۴۹ مدرسه در استان با یک معلم و پنج دانشآموز مصداق دیگری برای تحقق عدالت آموزشی در همه نقاط خراسان شمالی است.
وی افزود: آموزش و پرورش در دورترین نقاط استان دارای مدرسه است و تلاش داریم تا هیچ دانش آموز لازمالتعلیم از حضور در کلاس درس بازنماند.
متقیان بیان کرد: اکنون یکهزار و ۲۳۶ کلاس درس چند پایه با ۱۸ هزار و ۳۰ دانشآموز در استان دایر است که هشت هزارو ۶۲۸ دانشآموز دختر و ۹ هزار و ۴۰۲ دانشآموز پسر در آن تحصیل میکنند.
وی افزود: از این تعداد، ۵۷ کلاس درس ۲ پایه، ۱۱۹ کلاس سه پایه، ۸۱ کلاس چهار پایه، ۱۴۸ کلاس پنج پایه و ۸۳۱ کلاس ۶ پایه است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی اظهار کرد: بیشترین آمار جمعیتی کلاسهای چند پایه در این استان مربوط به شهرستان شیروان و کمترین آنها مربوط به شهرستان گرمه است.
بیش از ۱۹۵ هزار دانشآموز در بیش از ۲ هزار باب مدرسه خراسان شمالی مشغول به تحصیل هستند.