استاندار کهگیلویه وبویراحمد با تشریح جزئیات این طرح گفت: تمامی مجوزهای لازم برای اجرای این طرح کمتر از ۹۰ روز در سطح استان و وزارتخانه های مربوطه صادر شد.
رحمانی بیان کرد: در صورت بهره برداری از این طرح سالانه ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو هیبریدی با کار کرد ۲ موتور بنزینی و الکتریکی مکمل یکدیگر تولید می شود.
به گفته استاندار کهگیلویه و بویراحمد در فاز نخست این طرح ۳۰ درصد قطعات در استان تولید و ۷۰ درصد وارداتی هستند به شکلی که سالانه حدود ۱۰ درصد به میزان تولید قطعات در استان اضافه می شود به طوری که طی یک فرآیند پنج ساله باید در استان ۷۰ درصد قطعات تولید و ۳۰ درصد وارداتی باشد.
وی با بیان اینکه، تلاش بر این است تا خط یک مونتاژ خودرو هیبریدی تا پایان سال وارد مرحله تولید شود، عنوان کرد: در کنار این کارخانه مراکز و کارخانه های فراوان نوعآوری و ساخت قطعات خودرو راه اندازی خواهد شد.
رحمانی به برنامه های استان در خصوص سرمایه گذاری در سال جاری در همه مناطق استان اشاره کرد و اظهار کرد: در حوزهها و بخشهای مختلف صنایع، نفت و گاز، فولاد، کشت و صنعت، احداث جایگاه شارژ خودروهای برقی و سلولهای خورشیدی برنامه ریزی شده است.
استاندار خاطرنشان کرد که ۸۰۰ میلیون دلار اعتبارات ارزی برای سرمایهگذاری در این بخشها در نظر گرفته شده است.
به گفته سرمایه گذار با اجرای این طرح برای ۲ هزار نفر به طور مستقیم شغل ایجاد می شود و به صورت غیرمستقیم نیز در یک بازه هفت ساله تا ۱۰ هزار نفر فرصت شغلی ایجاد می شود.
استاندار کهگیلویه وبویراحمدافزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۴ را به نام «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری کردند که برای تحقق این مهم سرمایهگذاری، تولید و اشتغال را دنبال و امسال این مهم با حدیت مورد توجه است.
رحمانی با بیان اینکه، مصمم هستیم که طی فرآیندی زمینه سرمایهگذاری در همه شهرستانها فراهم شود، عنوان کرد: برنامهریزیها آغاز شده است و فرصت را فراهم کردیم و امروز شرکت خودرو زاگرس آسیا برای اجرای کارخانه تولید خودروهای هیبریدی در استان اعلام آمادگی برای سرمایهگذاری کرد.