استاندار: رفع مشکلات زیرساختی مازندران نیازمند نگاه ویژه قانون‌گذاران است

استاندار: رفع مشکلات زیرساختی مازندران نیازمند نگاه ویژه قانون‌گذاران است

 ساری- ایرنا- استاندار مازندران گفت: رفع مشکلات زیرساختی و تکمیل هزاران طرح نیمه‌تمام عمرانی این خطه از شمال کشور نیازمند نگاه ویژه قانون‌گذاران در مجلس شورای اسلامی است.

به گزارش ایرنا، مهدی یونسی رستمی روز جمعه در دیدار با اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در ساری اظهار کرد: با وجود منابع طبیعی فراوان، اما استان مازندران از لحاظ زیرساخت‌ها با کمبود مواجه است و نگاه ویژه قانون‌گذاران را طلب می‌کند.

وی با اشاره به وجود ۲ هزار و ۷۰۰ پروژه راکد و نیمه‌فعال در مازندران، افزود: با پیگیری موانع صنعت، فعالیت ۱۰۰ واحد تولیدی مجدداً آغاز شده و هزار نیروی کار به این مجموعه‌ها بازگشته‌اند.

استاندار مازندران همچنین از بحران انرژی و آب در استان خبر داد و افزود: مازندران به چهار هزار مگاوات برق نیاز دارد، اما تنها ۲ هزار و ۲۰۰ مگاوات برق در استان تولید می‌شود که این امر به صنعت آسیب رسانده است. همچنین برخی مناطق شرق استان تا هشت ساعت در روز کم‌آبی را تجربه می‌کنند.

وی تأکید کرد: مازندران در بسیاری از حوزه‌ها با چالش روبرو است و باید با برنامه‌ریزی، تعامل و وفاق، مسیر خروج از رکود را در پیش گرفت.

استاندار: رفع مشکلات زیرساختی مازندران نیازمند نگاه ویژه قانون‌گذاران است

به گزارش ایرنا، کمیسیون اصل نود یکی از کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی است که وظیفه محول شده به مجلس در اصل نودم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران را انجام می‌دهد.

با توجه به اصل ۹۰ قانون اساسی و سایر قوانین مربوط، وظایف و اختیارات قانونی این کمیسیون، سامان دادن و کارآمدسازی مجلس و نمایندگان، بررسی طرزکار قوای مجریه و قضائیه و مجلس براساس برنامه‌های مدون سالانه و مصوب کمیسیون، رسیدگی به شکایت‌های مربوط به طرز کار مجلس، قوه مجریه و قوه قضائی، مطالبه پاسخ کافی از مجلس، قوه مجریه و قوه قضائیه، ارائه و اعلام نتیجه رسیدگی کمیسیون به اشخاص ذی‌نفع، اعلام نتیجه رسیدگی کمیسیون به عموم در مواردی که مربوطه به عموم باشد، است.

استاندار: رفع مشکلات زیرساختی مازندران نیازمند نگاه ویژه قانون‌گذاران است

همچنین ارائه و اعلام نتیجه رسیدگی‌کمیسیون به مجلس در مورد گزارش‌های قرائت شده‌کمیسیونهای تخصصی از تریبون مجلس‌حسب تقاضای‌آن کمیسیون، مکاتبه با قوای سه‌گانه، وزارتخانه‌ها، ادارات، بنیادها، نهادهای انقلابی، شرکتهای دولتی و مؤسساتی که به نحوی از انحاء به یکی از قوای یادشده مرتبط می‌باشند و نیز مراجعه به آنها، اعلام تخلف مسئولان دستگاه‌ها (در عدم پاسخگوئی به کمیسیون یا عدم پاسخ صحیح به آن یا عدم اجابت دعوتهای مربوطه) به مراجع صالحه قضائی جهت پیگیری و اعمال مجازات‌های قانونی، اعزام بازرس یا بازرسان جهت انجام تحقیق و بررسی شکایات، اعلام تخلف عملی دستگاه‌ها به مراجع صالحه قضائی برای رسیدگی خارج از نوبت، اقدام قانونی نسبت به گزارش نهایی تحقیق و تفحص‌ها، ارائه گزارشهایی که مربوط به عموم باشد به هیئت رئیسه مجلس و قرائت آن در جلسه علنی مجلس، تقاضای انجام بازرسی فوق‌العاده از سازمان بازرسی کل کشور، عضویت ۲ نفر از اعضاء کمیسیون در هیئت مرکزی نظارت بر امر انتخابات شوراهای اسلامی کشوری جزو دیگر وظایف کمیسیون اصل ۹۰ است.

 

 منبع خبر