به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از بسیج رسانه؛ ماموستا عبدالرحمن مرادی در دیدار رییس سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه با اشاره به نیاز به تغییرات اساسی در رویکردهای رسانهای استان و انتقاد از عملکرد صدا و سیما افزود: متأسفانه صداوسیما در سالهای اخیر نه تنها به تقریب مذاهب اسلامی کمک نکرده، بلکه با پخش برنامههای یکسویه، ناخواسته به ایجاد شکاف دامن زده است.
وی اضافه کرد که هرچند اقدامات مثبت اندکی انجام شده، اما این اقدامات کافی نیستند.
امام جمعه اهلسنت کرمانشاه همچنین بر نقش فعال اهلسنت در عرصههای امنیتی تأکید کرد و گفت: نیروهای طرح امنیت اهلسنت در مناطق مرزی غرب کشور جانشان را کف دست میگیرند و پابهپای برادران تشیع از این مرز و بوم پاسداری میکنند.
ماموستا مرادی تصریح کرد که تولید برنامههای مذهبی با حمایت نهادهایی مانند سازمان بسیج رسانه میتواند گام عملی برای رفع چالشها و نیازهای موجود باشد.
در این دیدار، محمدباقر عباسی رییس سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه هم با اشاره به تدوین برنامه جامع رسانهای امت، این برنامه را «نقشه راه تحول در گفتمان رسانهای استان کرمانشاه» خواند.
وی تصریح کرد: این برنامه سه محور اصلی دارد: نخست، امیدآفرینی؛ دوم، مطالبهگری و سوم، تحول خواهی.
عباسی با تأکید بر لزوم حضور پررنگ اهلسنت در این طرح افزود: کرمانشاه به عنوان استانی با پیشینه و تمدن غنی در همزیستی مسالمتآمیز شیعه و سنی، میتواند الگویی برای کل کشور باشد. انتظار داریم اصحاب رسانه اهلسنت نه تنها در اجرای این طرح مشارکت کنند، بلکه پیشنهادات خود را برای بهبود و ارتقای آن ارائه دهند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تجلیل از شهدای امنیت اهلسنت اظهار کرد: نام شهدای اهلسنت استان کرمانشاه، در تاریخ دفاع از امنیت این مرزوبوم جاودانه است.
به گزارش ایرنا، مطابق آمار رسمی، ۳۵۶ فعال رسانه ای در استان کرمانشاه عضو صندوق اعتباری هنر هستند و از این تعداد ۸۹ نفر نیز در سامانه جامع رسانه های کشور عضویت دارند.
همچنین آنگونه که در سامانه جامع رسانه های کشور ثبت شده تعداد ۷۵ نشریه محلی، ۸۱ پایگاه خبری و ۱۰۱ مورد دفتر نمایندگی رسانه مکتوب و غیر مکتوب در استان کرمانشاه در حال فعالیت است.