به گزارش خبرنگار ایرنا اسماعیل قربانی روز چهارشنبه در جلسه شورای توانمندسازی اقتصادی گناباد با اشاره به ظرفیتهای کشاورزی این شهرستان افزود: اجرا و توسعه کمی و کیفی صنایع تبدیلی کشاورزی نقش مهمی در کاهش خام فروشی و افزایش ارزش افزوده تولیدات این بخش دارد.
وی با اشاره به ۶۵ طرح متقاضی احداث گلخانه کوچک مقیاس بخش کشاورزی گناباد در سال جاری ادامه داد: برای هر کدام از این طرحها به طور متوسط سه میلیارد تا چهار میلیارد ریال اعتبار لازم است.
او مهمترین راهکار مهم کاهش مشکلات و توسعه کمی و کیفی بخش کشاورزی گناباد را توجه به آبرسانی و مکانیزاسیون این بخش ذکر کرد و گفت: برای جلوگیری از هدر رفت آب از چاهها تا زمینهای کشاورزی مناطق شهری و روستایی این شهرستان اجرای ۱۳۰ هزار متر لوله گذاری ضروری و تحقق این مهم نیازمند توجه بیشتر مسوولان مربوطه به تامین اعتبار لازم است.
گناباد با تولید سالانه ۲ هزار و ۲۰۶ تن تخم مرغ رتبه نخست، ۶۳ هزار و ۵۰۰ تن شیر رتبه دوم، ۲ هزار و ۱۵۹ تن گوشت قرمز رتبه سوم و ۱۳ هزار و ۲۱۶ تن گوشت مرغ، رتبه چهاردهم خراسان رضوی را در بین ۳۳ شهرستان این استان دارد.
۱۴ هزار بهرهبردار بخش کشاورزی گناباد با کشت و زرع بر روی ۲۰ هزار هکتار کشتزار آبی، هزار و ۷۰۰ هکتار دیمزار و پرورش ۵۰۰ هزار راس دام، سالانه ۸۷ هزار تن محصولات زراعی، باغی و دامی را تولید و روانه بازار مصرف میکنند.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.