به گزارش خبرنگار ایرنا، علی محمد نوروززاده روز چهارشنبه در شورای اداری استان زنجان، افزود: اطلاعات و داده های که در بستر شبکه های ارتباطی ارایه می دهیم، امامت شهروندان نزد ماست و باید به فکر حفاظت از این داده ها باشیم.
وی ادامه داد: لازمه ارایه سرویس های الکترونیکی، حفاظت از داده ها و اطلاعات شهروندان است و باید الزامات امنیتی را در بستر مجازی مد نظر داشته باشیم.
نوروززاده گفت : ما در کشور در تکنولوژی و نیروی انسانی حوزه فناوری اطلاعات عقب نیستیم بلکه در فرهنگ امنیت سایبری دچار عقب ماندگی هستیم و هنوز این موضوع در جامعه نهادینه نشده است.
وی ادامه داد: باید این فرهنگ امنیت سایبری را ترویج کنیم و این ربطی به مسایل فنی و سیستم امنیتی ندارد.
نوروززاده با بیان اینکه همه باید اطلاعات شهروندان را محرمانه نگه داریم، گفت: امنیت سایبری وظیفه دستگاه امنیت است اما همه ما متولی حفظ اسرار مردم هستیم.
وی به ضرورت همراهی دستگاههای اجرای در تامین امنیت داده های سایبری تاکید کرد و ادامه داد: این موضوع بدون حضور بخش خصوصی امکان پذیر نیست.
نوروززاده با بیان اینکه از جهت تامین اعتبارات لازم برای امنیت سایبری هم مشکلی نداریم، گفت: نیروی انسانی حوزه فناوری اطلاعات در سازمان ها توجه و صیانت هستند و باید برایشان حرمت قایل شویم.
وی اظهار کرد: در چند اتفاق اخیر در خصوص درز اطلاعات، منشأ اینها هک نبود بلکه سرقت اطلاعات توسط نیروهای ناراضی سازمان ها بود.
رییس مرکز مدیریت راهبری افتا(امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات) کشور گفت: بر اساس سیستم رصد طراحی شده، تمام ترافیک استان ها توسط مرکز افتا استانها رصد می شوند تا پایش ها در خصوص امنیت انجام شود.