انتقاد تند نماینده پارلمان بلژیک از حمایت‌های غرب از رژیم صهیونیستی

انتقاد تند نماینده پارلمان بلژیک از حمایت‌های غرب از رژیم صهیونیستی

 تهران- ایرنا- «پاول مگنت» یکی از اعضای پارلمان بلژیک در اظهاراتی ضمن انتقاد تند از حمایت‌های غرب از رژیم صهیونیستی تاکید کرد که ما باید به جمع ۱۴۸ کشور سازمان ملل بپیوندیم که سرانجام کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند.

به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا از الجزیره، این عضو پارلمان بلژیک با انتقاد شدید از اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی در نوار غزه اعلام کرد که ارتش این رژیم خانه‌های فلسطینیان را به طور کامل ویران می‌کند تا امکان زندگی و ماندن در سرزمین خود را از آنان سلب کند.

وی افزود: این ارتش (رژیم) اسرائیل است که خانه‌ها را از بیخ و بن نابود می‌کند، مدارس فلسطینیان را ویران می‌کند، چاه‌ها را پر می‌کند تا مردم نتوانند زندگی کنند و در سرزمین خود بمانند، شهرک نشینان را مسلح می‌کند تا از نزدیک به فلسطینیان تیراندازی کنند و ما امروز ما با چنین نتانیاهویی روبرو هستیم.

مگنت در ادامه با اشاره به ادامه حمایت‌های سیاسی از کابینه نتانیاهو تأکید کرد که این پشتیبانی‌ها در حالی ادامه دارد که شرایط برای مردم فلسطین بیش از هر زمان دیگری دردناک و جان‌گداز شده است.

این نماینده پارلمان بلژیک با بیان اینکه هم اکنون در غزه دیگر هیچ واژه‌ای نیست که اوضاع فاجعه بار مردم آنجا را بتواند توصیف کند، گفت: در کرانه باختری نتانیاهو از جنگ بهره برداری ابزاری می‌کند تا در سرزمین‌های اشغالی شهرک سازی کند.

مگنت در ادامه از دولت کشورش خواست تا به‌ طور روشن و قاطع به قوانین بین‌المللی پایبند باشد و در قبال فاجعه انسانی در فلسطین دست به اقدام بزند.

وی تاکید کرد: بنیامین نتانیاهو با قرار بازداشت دیوان بین المللی کیفری روبرو است و همه کشورهای عضو از جمله بلژیک در برابر این قرار بازداشت فرمانبردار باشند و در برابر جنایت اسرائیل بایستند.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

 

 منبع خبر