محمد دانش فر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: این محور به دلیل مشکلات ناشی از رانش زمین و نشست خاک، برای تسهیل در تردد و جلوگیری از بروز حوادث جادهای بهطور ویژه به اقدامات بهسازی فوری نیاز دارد.
وی تصریح کرد: تأمین اعتبار از طریق منابع توازن و سازمان راهداری کشور با توجه به اهمیت این پروژه و ضرورت تسریع در اجرای آن بسیار ضروری است.
دانش فر یادآور شد: شرکت ساخت و توسعه راههای منطقه شمال شرق کشور با توجه به اهمیت موضوع و لزوم تسریع در اجرای طرح، برای حل مشکل وارد عمل شده و پیمانکار و مشاور طرح برای شروع پروژه آماده هستند، اما تاکنون پاسخی از سوی سازمان راهداری کشور برای تأمین اعتبار طرح دریافت نشده است.
وی بیان کرد: این محور از سال ۱۳۹۸ در پی بارندگیهای شدید و سیلابهای گسترده دچار آسیبهای جدی شده و به دلیل رانش زمین و نشست خاک، ایمنی آن به شدت کاهش یافته است.
مدیرکل ساخت و توسعه راههای منطقه شمال شرق کشور افزود: سال ۱۳۹۹ نیز یک زمینلرزه موجب تشدید مشکلات این جاده شد و عمق رانش زمین در این محدوده به حدود ۴۰ متر زیر سطح زمین رسید و این امر ایمنسازی محور را به یکی از اولویتهای اصلی راهسازی استان خراسان شمالی تبدیل کرده است.
لزوم اقدام فوری از سوی دستگاههای متولی
وی اضافه کرد: نیاز است تا دستگاههای متولی و سازمان راهداری کشور هر چه سریعتر اقدامات لازم را برای تأمین اعتبار و تسریع در بهسازی این محور انجام دهند.
دانش فر ادامه داد: بازسازی و بهسازی این محور به منظور جلوگیری از حوادث جادهای و ایمنسازی مسیر ضروری است.
خراسان شمالی در حد فاصل استان های شمالی کشور به مشهد مقدس واقع است و بیش از پنج هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی و ۲۲ گردنه دارد که اسدلی در محور بجنورد- اسفراین و امین الله در محور بجنورد - جنگل گلستان از گردنه های سخت گذر این استان محسوب می شوند.
خراسان شمالی به دلیل موقعیت جغرافیایی و برخورداری از شبکه جادهای گسترده، به یکی از کانونهای مهم حملونقل در منطقه تبدیل شده و بهسازی و ایمنسازی محورهای ارتباطی استان به ویژه محورهای پر تردد از اهمیت بالایی برخوردار است.