به گزارش ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، سمیه ابراهیمی روز سهشنبه با اشاره به حادثه دلخراش بندر شهید رجایی، اظهار کرد: این اداره کل با همکاری آموزش و پرورش استان هرمزگان خدمات ویژهای را برای کاهش آسیبهای روانی ناشی از این حادثه و تأمین امنیت روانی جامعه دانش آموزی انجام داد؛ از جمله خط ملی نماد (۱۵۷۰)، با تقویت نیروهای مشاور در خط ملی نماد، خدمات حمایت روانی به دانشآموزان و خانوادههای آسیبدیده را به صورت ۲۴ ساعته و شبانهروزی ارائه میکند.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: مشاوران درمانگر مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی مناطق ۱ و ۲ بندرعباس با بسیج ظرفیتهای موجود، خدمات روانشناختی رایگان را به آسیبدیدگان این حادثه اختصاص دادهاند.
وی در ادامه به اقدامات فوری آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: تشکیل «کارگروه فوریتهای روانی اجتماعی» استان، آمادهباش تیمهای تخصصی برای حضور در مدارس آسیبدیده، ایجاد بانک اطلاعاتی دانشآموزانی که والدین آنها فوت شده یا آسیب دیدهاند، انتشار بروشورهای راهنمایی والدین و دستورالعملهای کاهش اضطراب کودکان و نوجوانان ، ارائه مشاوره تلفنی از طریق خط ۱۵۷۰ (ساعت ۸ تا ۲۴) ، از سرگیری برنامههای درسی در مدارس مرکزی استان و بسیج مشاوران و روانشناسان در مدارس برای ایجاد فضای روانی ایمن از جمله این اقدامات است.
ابراهیمی تأکید کرد: علاوه بر همکاران استان هرمزگان، روانشناسان و مشاوران آموزش و پرورش سایر استانها آمادگی خود را برای همکاری با استان هرمزگان اعلام کردهاند.
مدیرکل امورتربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: شهروندان استان هرمزگان علاوه بر خط ملی نماد (۱۵۷۰)، میتوانند برای دریافت خدمات روانشناختی با شماره تلفن مرکز مشاوره استان هرمزگان (۳۳۶۸۴۵۹۴) تماس بگیرند.
به گزارش ایرنا، حوالی ظهر (شنبه ششم اردیبهشت) انفجار مهیبی در محدوده بندر شهید رجایی در غرب شهرستان بندرعباس به وقوع پیوست بلافاصله تیم های امدادی برای اطفای حریق و امدادرسانی به حادثه دیدگان به محل حادثه اعزام شدند، شدت وقوع انفجار به حدی بود که موجب تخریب برخی ساختمان ها و خودروها در محدوده محل انفجار شد. این حادثه تاکنون هزار و ۲۰۰ مصدوم، ۷۰ جان باخته و ۶ مفقودی داشته است.