علی روشن، روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: این طرح با رویکردی فرهنگی – فیزیکی و با هدف کاهش سوانح رانندگی، آموزش راکبان و توزیع تجهیزات ایمنی به صورت رایگان در دست اجراست.
وی با اشاره به ابعاد مختلف این طرح افزود: در این مرحله، آموزشهای حضوری برای بیش از یکهزار نفر از راکبان موتورسیکلت برگزار شده و توزیع ۶۵۰ دستگاه کلاه ایمنی و نصب چهار هزار قطعه شبرنگ بازتابنده بر بدنه موتورسیکلتها نیز در دستور کار قرار دارد.
روشن با بیان اینکه بخش قابل توجهی از تردد موتورسیکلتها در راههای روستایی قم به دلیل فعالیتهای کشاورزی، دامداری و دسترسی به باغ ها در شبانهروز صورت میگیرد، بر لزوم آشکارسازی این وسیله نقلیه تأکید و اظهار کرد: توزیع و نصب شبرنگهای بازتابنده بر بدنه موتورسیکلتها اقدامی مهم در راستای ارتقای ایمنی و کاهش تصادف ها بهویژه در شب است.
رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حملونقل جادهای قم، با اشاره به همکاری دستگاههای مختلف از جمله بخشداریها، شوراها، دهیاریها و پلیس راه در اجرای این طرح خاطرنشان کرد: دورههای آموزشی با استفاده از تصاویر و فیلمهای تخصصی و با حضور کارشناسان راهداری و پلیس راه در محل روستاها برگزار میشود.
وی یادآور شد: در فاز نخست اجرای این طرح که تاکنون در ۶ روستا از جمله طایقان، وشاره، قلعه چم، چشمه علی، حیدرآباد و بستان عملیاتی شده، آموزش برای ۲۰۰ راکب موتورسیکلت برگزار و ۱۵۰ دستگاه کلاه ایمنی و ۸۰۰ قطعه شبرنگ توزیع و نصب شده است.
روشن با اشاره به ادامه اجرای این طرح تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ گفت: طبق برنامهریزیها، فاز دوم طرح در ۱۴ روستای باقیمانده نیز عملیاتی خواهد شد.
وی تاکید کرد: تمامی تجهیزات ایمنی شامل کلاه ایمنی، شبرنگ و سایر اقلام مورد نیاز این طرح، از سوی سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور تأمین شده و به صورت رایگان در اختیار جامعه هدف قرار میگیرد.