حسین مالکی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به هزینهها و رقم بالای خرید یک دستگاه اتوبوس (حدود ۲۱۰ میلیارد ریال) سرمایهگذار بخش خصوصی به دلیل توجیه اقتصادی نبودن تمایلی به سرمایهگذاری برای نوسازی ناوگان مسافری ندارد.
وی اظهار داشت: در زمان حاضر میانگین سن فرسودگی ناوگان مینیبوس در چهارمحال و بختیاری ۳۰.۵ سال است در حالی که باید ۱۵سال باشد.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری گفت: همچنین میانگین سنی ناوگان اتوبوس چهارمحال وبختیاری نیز روی مرز ۱۶ سال است.
وی یادآور شد: امسال برای نوسازی ناوگان اتوبوسی چهارمحال و بختیاری سه نفر برای دریافت تسهیلات (معادل ۱۰۰ میلیارد ریال برای هر نفر از صندوق کارآفرینی امید) معرفی شدهاند.
به گفته مالکی در این شرایط امکان افزایش کرایه وجود ندارد و از طرفی ثابت ماندن نرخ کرایه نیز به سیستم حمل و نقل آسیب وارد میکند.
وی یادآور شد: در زمان حاضر ۱۱۳ دستگاه اتوبوس، ۳۵۰ دستگاه مینی بوس و هزار دستگاه سواری در بخش حمل و نقل عمومی چهارمحال وبختیاری فعال است.
به گزارش ایرنا، در چهارمحال و بختیاری ۲۷۰ کیلومتر بزرگراه، ۷۵۸ کیلومتر راه اصلی، ۲۹۱ کیلومتر راه فرعی و ۲ هزار و ۳۷۱ کیلومتر راه روستایی است که جاده ترانزیت شهرکرد به خوزستان (بروجن به لردگان) به عنوان یکی از محورهای شریانی و ترانزیت کشور در مسیر ارتباطی استانهای فلات مرکزی ایران به بنادر جنوبغرب و جنوب کشور است که روزانه بیش از ۴۲ هزار تردد در این محور انجام میشود که ۴۹ نقطه حادثهخیز در استان وجود دارد که بخشی از حوادث و تصادفات در این استان در مناطق حادثهخیز است که برطرف کردن و آشکارسازی این نقاط ضروری است.