به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلاموالمسلمین سید غلامعباس موسوی مقدم، روز دوشنبه در نخستین روز از گردهمایی معاونان ستادهای امر به معروف و نهی از منکر سراسر کشور، در قم، ضمن تشریح فعالیتها و برنامههای پژوهشکده در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: پژوهشکده با هدف تولید علم بومی، حمایت از پژوهشگران جوان و ایجاد شبکهای علمی و منسجم میان ستادهای استانی گام برداشته است.
وی در ادامه افزود: پژوهشکده امر به معروف درصدد است، با اتکای به ارزشهای انقلاب اسلامی، ماموریتهای خود را بر پایهی چند اصل بنیادین ساماندهی کند.
وی همچنین تولید علم بومی و متناسب با نیازهای جامعه اسلامی را اولین اصل ذکر کرد و گفت: حمایت از پژوهشگران جوان و اندیشمند، شبکهسازی علمی بین ستادهای سراسر کشور و تقویت گفتمان علمیِ امر به معروف در سطح ملی و بینالمللی نیز از دیگر اصول به شمار میآید.
موسوی مقدم برخی اقدام های پژوهشکده را نیز مورد اشاره قرار داد و افزود: تهیه و ابلاغ دستورالعمل های علمی و پژوهشی، تدوین اطلس جامع مفاهیم امر به معروف، نظامواره مسائل و تدوین درسنامه های تخصصی از جمله مهمترین دستاوردهای پژوهشکده است که به منظور استفاده و بهرهبرداری ستادهای استانی فراهم شدهاست.
وی با ذکر ظرفیتهای حمایتی پژوهشکده امر به معروف یادآور شد: برگزاری دوره های آموزشی و توانمندسازی نیروهای فعال در استان ها، حمایت از پایاننامه های دانشجویی و همکاری با دانشگاه ها و حوزه های علمیه از جمله برنامههای حمایتی پژوهشکده برای ستادهای استانی است.
وی به طرحهای بنیادین پژوهشکده اشاره کرد و گفت: تدوین نظام مسائل امر به معروف کشور و سند چشمانداز ستاد امر به معروف از مهمترین اقدام های پژوهشکده است.
موسوی مقدم در خصوص برگزاری همایش ها تصریح کرد: همایش ملی زن، خانواده و کنشگری مسوولانه از دیگر برنامههای مهم پژوهشکده است که در آن نقش و مشارکت ستادهای استانی بسیار پر رنگ بوده و خواهد بود.
وی در ادامه از همکاری پژوهشکده در برگزاری مسابقه های علمی فرهنگی مانند کتاب معروفا و مسابقه انسان بر سر دو راهی با همکاری معاونت علمی ستاد خبر داد و در خصوص ظرفیت مجوز کمیته دستگاهی نیز خاطرنشان کرد: کمیته دستگاهی پژوهشکده با گرفتن مجوز رسمی، بستری مناسب برای برگزاری نشست ها و کرسی های علمی، آزاداندیشی و ترویجی فراهم کرده که ستاد های استانی میتوانند از این ظرفیت ویژه در جهت تقویت گفتمان علمی و تخصصی استفاده کنند.
موسوی مقدم در بخش پایانی سخنان با اشاره با تاکید بر نقش موثر ستادهای استانی گفت: پژوهشکده امر به معروف با تمام ظرفیت ها و امکانات، از جمله ظرفیت ارزشمند گروه های علمی چهارگانه، آماده است تا در مسیری پرشور و هدفمند، با همکاری مستمر ستادهای استانی، گامهای بلند و موثری را در راستای نهادینهسازی فرهنگ اصیل اسلامی و گسترش هرچه بیشتر فریضهی الهی امر به معروف و نهی از منکر در سراسر کشور بردارد.
گردهمایی معاونان علمی و فرهنگی ستادهای امر به معروف و نهی از منکر کشور تا دهم اردیبهشتماه جاری در قم ادامه پیدا میکند.