به گزارش ایرنا، سلام ستوده روز دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات حوزه بهداشت و درمان که با حضور اعضای کمیسون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی برگزار شد، افزود: هم اکنون بیمارستان امام خمینی(ره) به عنوان فطب درمانی جنوب آذربایجانغربی در زمینه کمبود تجهیزات و نیروی انسانی نیازمند توجه بیشتر مسوولان است.
وی اضافه کرد: ۲۰ واحد پانسیون پزشکان متخصص این بیمارستان نیازمند تعمیرات است و به دلیل کمبود در بخش دیالیز، مراجعه کنندگان در صف های طولانی منتظر هستند.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی گفت: هم اکنون از ۶۵ واحد خانه بهداشت روستایی در مهاباد ۱۴ واحد فاقد ساختمان و اسیجاری است که هزینه اجاره نیز بر بهداشت و درمان تحمیل میشود.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون مهاباد نیازمند سه دستگاه آمبولانس با تجهیزات است، اظهار کرد: مراکز جامع سلامت شبانه روزی در شهرهای گوکتپه و خلیفان فاقد آمبولانس هستند و یک پایگاه جادهای ۱۱۵ با آمبولانس در مسیر جاده مهاباد - پسوه از نیازهای این شهرستان است.
ستوده گفت: هم اکنون ساختمان بیمارستان امام خمینی(ره) و آموزشگاه بهورزی این شهرستان بسیار فرسوده بوده و هزینه تعمیر و نگهداری آنها بسیار زیاد است که با نیازمند است با تخصیص اعتبار، تکمیل بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی تسریع شود.
راهاندازی پایگاه فوریتهای پزشکی بانوان در اولویت قرار دارد
رییس سازمان اورژانس کشور هم در این جلسه گفت: راه اندازی پایگاه فوریتهای پزشکی ویژه بانوان یکی از اولویتهای این شهرستان است؛ همچنین راهاندازی پایگاه جادهای هم در صورتی که ۵۰ درصد هزینههای آن توسط شهرستان تامین شود، احداث خواهد شد.
جعفر میعادفر افزود: مساله کمبود آمبولانس هم در کشور یک مساله جدی است و به دلیل برخی مشکلات تامین آمبولانس و تجهیزات مدرن آن در شرایط کنونی ممکن نیست اما طبق پیشبینیها یک دستگاه متورلانس جدید به فوریتهای پزشکی مهاباد اضافه میشود.
وی با اشاره به اینکه راه اندازی پایگاه امداد هوایی به دلیل هزینههای زیاد آن در اولویت قرار ندارد، اظهار کرد: با هزینه راهاندازی یک پایگاه هوایی میتوان چند پایگاه زمینی را تجهیز کرد اما در صورت نیاز به صورت منطقهای این موضوع بررسی میشود.
امام جمعه مهاباد هم در این جلسه گفت: مهاباد یکی از شهرهای مهم شمالغرب کشور بوده که رهبر معظم انقلاب در وصف آن به وجود انسانهای هوشمند و جوانان با استعداد اشاره کرده است.
ماموستا عبدالسلام امامی با بیان اینکه شخصیتهای علمی و پزشکی بزرگی از این شهرستان به جامعه معرفی شدهاند، تاکید کرد: از مسوولان حوزه بهداشت و درمان انتظار داریم نسبت به ارتقای دانشکده علوم پزشکی مهاباد و توسعه فضای آموزشی و رشتههای بیشتر عنایت داشته باشند.
وی بیان کرد: حضور اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در مهاباد در تاریخ شهرستان ثبت شده و امیدواریم منشا تغییر و تحولات گسترده در حوزه سلامت منطقه باشد.
سرپرست فرمانداری مهاباد هم در این جلسه ضمن ابراز تسلیت به جان باختگان حادثه بندر شهید رجایی، اظهار کرد: از ابتدای انقلاب اسلامی هجمههای زیادی علیه منطقه بوده اما تقدیم ۷۷۵ شهید و هزار و ۲۹۰ جانباز نشان از وفاداری مردمان این دیار به نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

محمدصادق امیرعشایری بیان کرد: محور اصلی توسعه مهاباد حوزه گردشگری بوده که در آن گردشگری سلامت از جایگاه ویژهای برخوردار است.
وی با قدردانی از مردم این منطقه بیان کرد: مردم مهاباد افرادی متعهد، قانونمند و شایسته هر گونه خدمتی هستند و هر اندازه به این خطه کمک شود به امنیت و انسجام ملی کمک شده است.
به گزارش ایرنا، معاون درمان وزارت بهداشت، معاون درمان سازمان تامین اجتماعی و رییس سازمان اورژانس کشور به همراه اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به منظور بازدید از پروژههای درمانی در حال احداث و دانشکده علوم پزشکی مهاباد به این شهرستان سفر کردهاند.

در این سفر بیمارستانهای در حال ساخت ۳۵۰ تختخوابی و بیمارستان تامین اجتماعی، دانشکده علوم پزشکی و بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد مورد بازدید اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.
مهاباد با ۲۸۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.