به گزارش ایرنا، مرتضی انقانی روز دوشنبه در نشست هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت استان مرکزی در اراک، افزود: دهه کرامت فرصت طلایی برای گسترش فرهنگ اهل بیت (ع) و تجلیل از مقام دختر در اسلام و ترویج سبک زندگی رضوی است.
وی بیان کرد: برنامههای مسجد محله کرامت ویژه برنامههای فرهنگی هنری این دهه است که در مساجد از نهم تا ۱۹ اردیبهشتماه در کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی برگزار میشود.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی ادامه داد: مجموعه مساجد به عنوان کانونهای اصلی تربیت دینی و اجتماعی نقش مهمی در گرامیداشت دهه کرامت ایفا میکنند.
انقانی، هدف از برگزاری جشنهای دهه کرامت را معرفی سبک زندگی حضرت رضا(ع)، حضرت معصومه(س) و حضرت شاهچراغ (ع)، باز تبیین ظرفیتهای نهفته در فرهنگ اصیل دینی و ترویج ولایتمداری و نقش آفرینی مساجد در ایجاد فضای شادی و نشاط عنوان کرد.
وی با بیان اینکه، شعار محوری دهه کرامت با عنوان «ایران امام رضا(ع)» انتخاب شده، افزود: سه برنامه محوری در دهه کرامت ویژه بچههای مسجد نیز در این دهه پیشبینی و برگزاری مسابقات نقاشی، نشریه دیواری و دلنوشته با موضوع زیارت، آداب و اخلاق رضوی در این ایام برای اعضای کانونهای مساجد تدارک شده است.
دبیر اجرایی دهه کرامت در استان مرکزی اضافه کرد: برگزاری جشن ویژه دختران، تجلیل از همکاران دختر در دستگاهها، عیادت از بیماران، اطعام رضوی، اعزام دختران خادمیاران رضوی به حرم مطهر حضرت معصومه(س)، نشستهای فرهنگی و تبینی، برگزاری جشن میلاد امام رضا(ع) در مساجد و بوستانها، شب شعر، پویشهای مختلف در فضای مجازی با عنوان برنامههای دهه کرامت از مهمترین برنامهها در استان است.
انقانی اظهار کرد: برگزاری محافل ادبی، میز خدمت در مصلای بیت المقدس اراک با حضور کانونهای خادمیار تخصصی، برپایی ایستگاههای کتابخوانی، مشاوره پزشکی، بزرگداشت شهدای اردیبهشت، جشنهای مادر و دختری و خواهر و برادری، پویش ایران بهشت در طرح کاشت نهال توسط دختران، مسابقات کتابخوانی، تهیه نشریه دیواری به صورت خانوادگی، اعزام معلمان بازنشسته به مشهد مقدس همزمان با روز بزرگداشت مقام معلم، از دیگر برنامههای اعلامی توسط دستگاههای عضو در برگزاری جشنهای دهه کرامت این استان است.
از ۹ تا ۱۹ اردیبهشتماه، میلاد باسعادت حضرت معصومه(س) تا میلاد امام رضا(ع) به عنوان دهه کرامت نامگذاری شده است.