دکتر محمود نوری شادکام، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به قطعی امروز برق در مرکز دیابت استان که موجب سرگردانی بیماران و کادر درمان شد افزود: توصیه اکید ما به مسوولان برق استان ، خودداری از هرگونه قطع برق در مراکز درمانی و حوزه ستاد این دانشگاه است.
وی در پاسخ به این سوال که مراکز درمانی و بیمارستانها باید به ژنراتورهای برق مجهز باشند اظهار کرد: اگر بهترین و پیشرفته ترین ژانراتورها در مراکز درمانی وجود داشته باشد و حتی همه دستگاه ها و تجهیزات مهم مجهز به یو پی اس نیز باشد اما قطع مکرر برق به دستگاهها و تجهیزات پزشکی صدمه می زند.
به گفته وی همچنین قطع مکرر برق موجب اختلال در روند درمان شده و اطلاعاتی که باید میان مراکز درمانی و حوزه ستاد دانشگاه برقرار شود دچار اختلال شده و مشکلاتی برای بیماران و پزشکان ایجاد می کند.
نوری شادکام ادامه داد: ژنراتورها برای تامین اضطراری برق در موقع وقوع حوادث پیش بینی نشده مانند طوفان یا قطع موقت برق هستند و محدودیت دارند و لذا نمی توانیم مدام به ژنراتورها متکی باشیم.
وی اظهار داشت: بخش های مراقبت های ویژه و از جمله آی سی یو و سی سی یو به دستگاه های پیشرفته متصل هستند که قطع مکرر برق به دستگاه موجود در این مراکز لطمه زده و در کار درمان اختلال ایجاد می کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد این را هم گفت که بیمارستانها و مراکز درمانی، اداره دولتی نیستند که با قطع برق، مشکل کمتری در آنها ایجاد شود؛ مراکز درمانی و بیمارستانها با سلامت مردم سر و کار دارند و لذا از مسوولان برق استان باید برنامه ریزی کنند و حوزه سلامت استان را از قطع برق استثناء نمایند.
قطع مکرر برق و گاها بدون برنامه و اعلام قبلی در شهر یزد، این روزها فقط شامل مراکز درمانی نمیشود و خانه ها نیز از این مشکل در امان نیستند.
گلایه شهروندان یزدی، علاوه بر تحمل گرمای ناشی از قطع برق، بیشتر بخاطر خسارتهای مالی هست که نصیب آنها و گاهی موجب خسارت های سنگین به لوازم برقی شهروندان میشود.