ایوب کرد روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع ۱۰۱ کیلومتر راه روستایی ساخته شده این مدت ۴۴ کیلومتر آن بصورت امانی و با استفاده از توان ماشین آلات راهداری این ادارهکل و ۵۷ کیلومتر بصورت پیمانی انجام شده است.
وی ادامه داد: ساخت راهها با استفاده از ظرفیت ماشین آلات این ادارهکل نه تنها به تسهیل تردد در مناطق روستایی کمک کرده بلکه موجب صرفهجویی حدود سه هزار و ۷۰۵ میلیارد ریالی در این مدت شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان تاکید کرد: ساخت راه روستایی به افزایش دسترسی روستاییان به بازارها، منابع و خدمات مختلف کمک میکند و این امر میتواند به افزایش تولیدات کشاورزی، دامپروری و صنایع کوچک منجر شود و فرصتهای شغلی جدید ایجاد کند.
وی ادامه داد: همچنین با فراهم شدن دسترسی راحتتر به خدمات بهداشتی، آموزشی و اجتماعی، سطح زندگی روستاییان بهبود مییابد و این دسترسی به کاهش مشکلات اجتماعی مانند بیکاری کمک میکند.
کرد تاکید کرد: با توجه به اینکه جمعیت زیادی از مردم سیستان و بلوچستان در مناطق روستایی زندگی میکنند این ادارهکل تمام تلاش خود را برای بهبود وضعیت راههای ارتباطی این مناطق بکار بسته است.
به گزارش ایرنا استان سیستان و بلوچستان به دلیل وسعت زیاد دارای ۲ اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای شمال به مرکزیت زاهدان و جنوب به مرکزیت ایرانشهر است که در حال حاضر بیش از هشت هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه روستایی در حوزه زیر پوشش اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای شمال قرار دارد.