هادی مرادزاده روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: تعدادی از مربیهای این استخر دارای کارت مربیگری نیستند و همچنین فعالیت آب درمانی آن، بدون مجوز است.
وی ادامه داد: حسب وظیفه ذاتی خود، پیشتر چند مرتبه به مالک این استخر تذکرهای لازم را به صورت شفاهی و کتبی ارسال کردیم و با توجه به در پیش بودن فصل تابستان و گسترش فعالیتهای تبلیغی استخرها در شبکههای اجتماعی، اکنون پرونده آن به دستگاه قضایی تربتحیدریه ارجاع شده است.
بازرس استخرهای شنای هیات ورزشی شنا، شیرجه و واترپلو خراسان رضوی با بیان این که بیشتر استخرهای دولتی استان در شهر مشهد قرار دارند گفت: از سویی اغلب استخرهای بخش خصوصی نیز از ناجی غریق به عنوان مربی استفاده میکنند که این اقدام غیرقانونی است و اگر اتفاقی رخ دهد، مسوولیت آن بر عهده مالک یا مدیر مجموعه است.
مرادزاده افزود: اغلب استخرهای دولتی از مصونیت دولتی بودن خود استفاده می کنندو آن گونه که باید استانداردهای لازم را رعایت نمیکنند.
وی اضافه کرد: از مجموع ۳۴۳ استخر موجود در خراسان رضوی، ۲۱۳ استخر دولتی است که برخی بدیهیترین موارد از جمله حوضچه کلر را ندارند.
بازرس استخرهای شنای هیات ورزشی شنا، شیرجه و واترپلو خراسان رضوی گفت: سامانه مدیریت اماکن آبی برای نخستین بار در سطح کشور و به ابتکار هیات شنای خراسان رضوی طراحی شده که مدیران استخرها باید مشخصات فنی شامل اسامی مربیان، ناجیان غریق و وضعیت فنی ساختمان خود را در این سامانه ثبت کنند، سپس برای آنها مجوز فعالیت صادر میشود.
مرادزاده که رییس هیات شنا، شیرجه و واترپلو تربتحیدریه نیز هست افزود: اکنون در شهرستان تربتحیدریه چهار باب استخر و مجموعه آبی با ظرفیت نزدیک به هزار نفر وجود دارد.
به گفته وی، بر اساس قانون، مربیان استخر باید هر ساله در دورههای بازآموزی شرکت کنند.
مرادزاده ادامه داد: ۱۹ ناجی مرد و ۱۳ ناجی زن، هشت مربی مرد و ۱۳ مربی زن در این شهرستان مدرک دارند که در بین مردان فقط ۶ ناجی، فعال هستند و کمبود ناجی یکی از مهمترین کمبودهای استخرهای شناست که البته در این خصوص تمهیداتی انجام شده و کلاسهای آموزش تربیت ناجی را در مجموعه آبی آبشار آغاز کردهایم.
شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.