به گزارش ایرنا علیاکبر نظری روز شنبه در جلسه کمیسیون خدمات شهری، زیست محیطی و بهداشت شورای اسلامی شهر همدان اظهار کرد: هم اینک معضل روز بازارها به خصوص یکشنبه بازار در شهرک مدنی و جمعه بازار در کوی خاتم به آسیب روانی مردم ساکن در این مناطق تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: این روزبازارها باعث ایجاد ترافیک و نارضایتی ساکنان این منطقه شده و نیاز است راهکارهای مناسب برای رفع این مشکل و جانمایی مناسب برای بازارروزها فراهم شود.
نظری به نارضایتی ساکنان مناطق مسکونی از مشاغل مزاحم اشاره کرد و افزود: فعالیت مشاغل مزاحم مانند ضایعاتیها و تعمیرگاههایی که در پارکینگهای مسکونی دایر شدهاند، باعث ایجاد نارضایتی گستردهای در بین شهروندان شده است که باید تدابیر لازم برای رفع این مشکلات اندیشیده شود.
رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان بر لزوم ساماندهی هرچه سریعتر وضعیت ضایعاتیها و مشاغل مزاحم سطح شهر تاکید کرد.
بلاتکلیفی شهرک ضایعات با گذشت سه سال
رییس کمیسیون سرمایهگذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان نیز در این نشست با انتقاد نسبت به بلاتکلیفی ایجاد شهرک ضایعات پس از سه سال گفت: چندین سال است شهرداری وعده احداث شهرک ضایعات را میدهد و با گذشت سه سال از مطالعه طرح، هنوز به نتیجه نرسیدهاند.
حمید بادامی نجات با طرح این سووال که این مطالعات چه زمانی به پایان میرسد و چه مدت شاهد اقدام عملی خواهیم بود، بیان کرد: احداث شهرک ضایعات برای ساماندهی این مشاغل راهکاری اساسی در جمع آوری این کسب و کار در سطح شهر است.
وی اضافه کرد: این اقدام میتواند به کاهش معضلات فضاهای عمومی، بهبود وضعیت شهر و رضایت شهروندان کمک کند و لازم است هر چه سریعتر مراحل اجرایی آن آغاز شود.
بادامی خاطرنشان کرد: برای ساماندهی ضایعاتیها، ابتدا باید رشد بیرویه آنها متوقف شود و برای فعالیت ضایعاتیهای فعلی یک مدل مدیریتی مناسبی تعریف کرده و بر اساس آن پیش رفت.
وی با ابراز تاسف از اینکه در برخورد با مشاغل شهری، نگاهها تکبعدی است، اظهار کرد: اقدامات دستوری بدون برنامهریزی، نتیجهبخش نخواهد بود که نمونه بارز این موضوع، مشکل سنگمزارفروشها است.