به گزارش روز شنبه ایرنا، این پروژهها با سرمایهگذاری حدود ۴۰۰ میلیارد ریال از منابع ملی وزارت بهداشت، اعتبارات استانی دانشگاه علوم پزشکی و مشارکت خیرین سلامت اجرا شده است.
به گفته مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس، بخشهای تخصصی نظیر اعصاب و روان و ترک اعتیاد برای افراد زیر ۱۸ سال، بخش نوزادان، جراحی زنان و مراقبتهای ویژه مادران باردار در بیمارستان شهدای ۱۲ دی، بهسازی اورژانس بیمارستان طالقانی و نصب دیزل ژنراتور در بیمارستان پیامبر اعظم از جمله طرحهای افتتاحشده هستند.
رضا صابری مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس از برنامههای آتی خبر داد و گفت: طرحهایی مانند احداث خانههای بهداشت، مراکز جامع خدمات سلامت و اورژانسهای جادهای با حمایت اعتبارات ملی، استانی و خیرین بهزودی اجرایی خواهد شد و این پروژهها نویدبخش بهبود دسترسی مردم منطقه به خدمات درمانی باکیفیت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان هم با اشاره به عقبماندگیهای زیرساختی حوزه سلامت در این استان، از تلاش دولت، وزارت بهداشت و خیرین برای جبران این کاستیها سخن گفت.
محسن ابراهیمی با اعلام تخصیص سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات توازن ویژه نمایندگان مجلس، افزود: ساخت بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی گنبدکاووس با تأمین زمین موردنیاز بهزودی آغاز خواهد شد.
وی تأکید کرد: گنبدکاووس به دلیل خدمترسانی به بیش از یک میلیون نفر از جمعیت استان، نیازمند توجه ویژه به زیرساختهای درمانی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پایان با تبریک هفته سلامت، سلامت را محور توسعه پایدار دانست و گفت: تنها ۳۰ درصد مسائل سلامت بر عهده وزارت بهداشت است و ۷۰ درصد دیگر به همکاری دستگاههای اجرایی، فرهنگی و آموزشی وابسته است.