به گزارش ایرنا، محمد مدانلو روز شنبه در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان جویبار اعلام کرد :که با پرداخت این میزان اعتبار ۲۲۶ طرح اشتغال روستایی در جویبار راه اندازی اجرا و نهایی شده است.
وی از تداوم روند پرداخت تسهیلات اشتغال از سوی بنیاد علوی به روستاییان جویبار خبر داد و افزود: در سال جاری ۱۵۰ طرح اشتغال در ۱۲ روستای شهرستان بهتصویب رسید که بهزودی شناسایی افراد واجد شرایط از طریق بخشداریها انجام می شود.
فرماندار جویبار، پرداخت تسهیلات تنها ملاک برای اشتغالزایی در روستاها به شمار می رود و تاکید کرد: برای اطمینان از تحقق هدف مورد نظر یعنی ایجاد اشتغال با پرداخت تسهیلات بازرسی های مکرر و همچنین بررسی مشکلات و مسائل پیش روی فعالیت وام گیرندگان مورد بررسی قرار می گیرد.

وی از تشکیل کارگروهی در شهرستان خبر داد و اظهار داشت: این کارگروه ضمن پایش طرحهایی که پارسال تسهیلات دریافت کرده مشکلات و موانعی که پیش رو دارند را بهصورت هفتگی بازدید و مشکلات بررسی و تصمیمگیری خواهد شد.
مدانلو اظهار داشت: حمایت از صنایع کوچک و متوسط، تقویت بخش کشاورزی و خدمات، توسعه آموزش و ارتقای مهارتهای شغلی کارآفرینان و رفع موانع تولید و جذب سرمایهگذار از سیاستهای کارگروه اشتغال جویبار در سال جاری است که این مهم با استفاده از ابزارهای قانونی و تسهیل در امور اداری پیگیری می شود.
وی از مدیران عامل بانکهای شهرستان خواست، از گیشه بانکی و چارچوب مقررات دست و پا گیر اداری خارج و بهدنبال جذب منابع واحدهای صنعتی مستقر در شهرستان و حل موانع تولیدکنندگان باشند.
مدانلو با اشاره به سیاستهای دولت چهاردهم برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال به سرمایهگذاری برای تولید، افزود: مقام عالی دولت در مازندران نیز با ترسیم افقهای جدید سرمایهگذاری و نگاه کارشناسانه به موانع و مشکلات توسعه استان، همواره برحمایت از سرمایهگذاران اشتغالآفرین، اشاره کرده است.
وی ادامه داد: اقتصاد دریامحور، اولویت و شاید مهمترین راهکار برونرفت استان از توسعه نیافتگی چندسال اخیراست که در شهرستان هم ظرفیتهای خوبی در زمینههای مختلف تولیدی وجود دارد که باید مدیران و روسای دستگاههای اجرایی تلاش کنند.
شهرستان جویبار براساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ برابر با ۷۷ هزار و ۵۷۶ نفر جمعیت دارد. و غالب افراد این شهرستان در مشاغل کشاورزی و بازیافت زباله فعالیت دارند.