به گزازش ایرنا؛ منوچهر حبیبی عصر جمعه در بازدید از بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی شهید رئیسی و بررسی آخرین وضعیت تکمیل و تجهیز این مرکز تخصصی درمان سرطان افزود: این پروژه یکی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه است و هماکنون مراحل نهایی تجهیز خود را سپری میکند.
به گفته او طبق وعده رییس دانشگاه علوم پزشکی، بیمارستان تا پایان اردیبهشتماه میتواند پذیرای بیماران باشد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اهمیت این مرکز در حوزه درمان سرطان گفت: با توجه به هزینههای بالای درمان سرطان، بهرهبرداری از این بیمارستان که بهطور کامل دولتی است، میتواند خدمات قابل توجهی به بیماران نیازمند شیمیدرمانی و رادیوتراپی آن هم با هزینهای بهمراتب کمتر از بخش خصوصی ارائه دهد.
حبیبی همچنین به تأثیر این پروژه در افزایش سرانه تختهای بیمارستانی استان اشاره کرد و گفت: این بیمارستان میتواند بخشی از کمبود سرانه تختهای درمانی در استان را تا حدود موثری جبران کند.
به گفته او سایر پروژههای بیمارستانی استان مانند بیمارستانهای شهرستان روانسر، ثلاث باباجانی و ۵۴۰ تختخوابی کرمانشاه نیز در دست پیگیری است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با اشاره به بخشهای مختلف بیمارستان شهید رئیسی، اظهار کرد: این بیمارستان مجهزترین بیمارستان دولتی درمان سرطان و تنها بیمارستان دولتی درمان سرطان در غرب کشور در حوزه تشخیص و درمان سرطان خواهد بود و شامل بخشهای بستری، تشخیص، رادیوتراپی، و توموتراپی است.
علی سروش افزود: هدف ما این است که تا دو یا سه ماه آینده تجهیزات سرمایهای این بیمارستان نصب شود تا بیماران بتوانند بدون دغدغه، خدمات درمانی دریافت کنند.
او همچنین اظهار امیدواری کرد در سفر پیشروی هیات دولت به استان، اعتبارات مورد نیاز برای تجهیزات تخصصی از جمله دستگاههای توموتراپی و کالیبراسیون جذب شود.
وی خاطرنشان کرد: درمان در این مرکز عمدتاً رایگان یا با تعرفه دولتی خواهد بود که این موضوع تفاوت چشمگیری با بخش خصوصی دارد و کمک شایانی به بیماران نیازمند خواهد کرد.
به گزارش ایرنا؛ بیمارستان شهید رئیسی در مجتمع بیمارستان امام رضا (ع) واقع در شمال شهر کرمانشاه واقع شده است؛ این بیمارستان از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور به استان است که طرحی مهم و کلیدی است که تمام خدمات آن به بیماران کاملا رایگان است.
ساختمان بیمارستان شهید رییسی در زمینی به مساحت هشت هزار و ۵۰۰ متر مربع و در چهار طبقه ساخته شده است؛ در این بیمارستان که از مدرن ترین تجهیزات روز دنیا در آن استفاده شده است، ۱۲۰ تخت بستری، دستگاه های رادیوتراپی، توموتراپی، براکی تراپی و پت اسکن به بیماران خدمات لازم را ارائه می دهند و این در حالی است که علاوه بر ارائه خدمات به بیماران بستری، روزانه تا ۵۰ نفر هم به صورت سرپایی رادیوتراپی می شوند.
اکنون بیش از چهار هزار و ۵۰۰ تخت در ۲۰ بیمارستان دولتی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه فعال است.