حسین کاغذلو روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: موضوعاتی مانند کودکان کار، معتادان متجاهر، سکونتگاههای غیررسمی، خودکشی و آسیبهای مرتبط با اتباع از جمله اولویتهای جدی استان است که نیازمند توجه ویژه و سیاستگذاری دقیق در سال جاری است که با برنامهریزیهای انجام شده، امیدواریم در سال ۱۴۰۴ شاهد کاهش این آسیبها باشیم.
وی در پاسخ به این سوال که مهمترین آسیب تهران چیست؟ افزود: معتقدم نمیتوان تنها یک آسیب را بهعنوان مهمترین معضل استان معرفی کرد چرا که مانند بسیاری از نقاط کشور آسیبهای اجتماعی در تهران نیز اشتراکاتی دارد. با این حال به دلیل تمرکز جمعیتی و مهاجرتپذیری پایتخت، این آسیبها نمود بیشتری دارند.
کاغذلو گفت: برای نخستین بار کارگروهی ویژه برای بررسی و رصد آسیبهای اجتماعی تشکیل شده که نتایج اقدامات آن بهزودی مشخص خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
برنامه جامع آسیبهای اجتماعی در استان تهران تدوین میشود

معاون استاندار تهران تاکید کرد: براساس دادههای موجود آمار آسیبهای اجتماعی افراد خاص در شهر تهران بسیار پایین است اما باید مراقب رشد و گسترش آن در سطح جامعه باشیم.
معاون سیاسی استاندار تهران در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا بزهکاری در اتباع خارجی بیشتر از افراد بومی در جامعه است؟ اظهار کرد: آسیبهای اجتماعی شامل همه اقشار جامعه چه ایرانی و چه غیر ایرانی میشود اما در حوزه آسیب کودکان کار، فراوانی آمار در میان اتباع خارجی بهویژه افرادی که بهصورت غیرقانونی در کشور حضور دارند بیشتر از جمعیت بومی مشاهده میشود.
وی تاکید کرد: ساماندهی این مساله نیازمند هماهنگی بیشتر دستگاهها و نهادهای متولی برای کنترل و کاهش آسیب است.
به گزارش ایرنا، از سالهای گذشته تاکنون آسیبهای اجتماعی در تهران یکی از دغدغههای اصلی مدیران شهری و استانی بوده و برنامههایی مانند جمعآوری معتادان متجاهر، ساماندهی کودکان کار و تقویت مراکز مددکاری در دستور کار قرار داشته است اما به لحاظ پیچیدگی مسائل اجتماعی و روند افزایشی مهاجرت به پایتخت ساماندهی این چالشها با کندی پیش رفته است.